Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta! Tule mukaan Webinaaripäivään to 21.1.2021 klo 9 alkaen.

Sovellusvirtualisointi

Sulava
Yhteenveto
2 päivää
1 390 EUR + alv 24 % (yht. 1 723,60 EUR)
Kysy lisätietoa
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus

Koulutuspaikka

Kaikki luokkamuotoiset koulutukset toistaiseksi hybrid-koulutuksina!

Järjestämme kaikki luokkamuotoiset koulutuksemme toistaiseksi hybrid-toteutuksina eli niihin voi osallistua myös etänä. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä tuletko luokkaan vai opiskeletko online-muodossa. Suosittelemme online-muotoa. Online-oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet, miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa.

Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

Sovellusvirtualisointi

Kurssi antaa osallistujille valmiudet tuotteistaa sovelluksia sovellusvirtualisoinnin keinoin. Sovellusvirtualisointi toimii kuten sovellusten perinteinen työasema-asennus, mutta merkittävä ero syntyy siitä, että sovellusvirtualisoinnissa sovellus, kaikki sen tarvitsema data sekä esim. käyttäjäasetukset asennetaan pakettina omaan ”kuplaan”.

Miksi sovellusvirtualisointi kannattaa?

Sovellusvirtualisoinnin ”kupliin” perustuva teknologia on varsin käyttökelpoinen vaihtoehto silloin, kun yrityksellä tai organisaatiolla on erityisen tiukat vaatimukset työasemien tietoturvan tasolle. Lisäksi sovellusvirtualisointi on järkevä vaihtoehto silloin, kun palvelimeen asennetaan sovelluksia, joita käytetään työasemilta esimerkiksi RemoteApp- tai työpöytävirtualisointitekniikoilla. Sovellusvirtualisointi on hyödyllinen vaihtoehto myös silloin, kun samasta sovelluksesta pitää käyttää samalla työasemalla useampaa eri versiota esimerkiksi testitarkoituksessa.

Virtualisoinnin hyödyt

  • Sovellusvirtualisointi on erittäin tietoturvallinen tapa järjestää sovellusten elinkaaren hallinta.
  • Virtuaalisovelluksia voidaan päivittää ilman työaseman uudelleenkäynnistyksiä tai muita häiriöitä, minkä ansiosta päivitykset eivät häiritse työasemien käyttäjiä.
  • Sovellusvirtualisointi pitää käyttöjärjestelmän puhtaampana ja sitä kautta työaseman käytettävyys pysyy hyvällä tasolla.
  • Samasta sovelluksesta voidaan asentaa useita versioita.
  • Asennuspaketin poistaminen on helppoa, kun sovelluksen data on kootusti yhdessä paketissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sovellusvirtualisointi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu IT-asiantuntijoille ja järjestelmätukihenkilöille, jotka vastaavat sovellusten virtualisoinnista. Kurssilaisilta odotetaan hyvää osaamista Windows-työasemakäyttöjärjestelmien sekä sovellusten hallinnasta.

Kustannukset

1390.00 €+ ALV 24%

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sovellusvirtualisointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava

Sulava – IT-koulutus, Microsoft, Sharepoint

Sulava Oy

Kaikki koulutukset toistaiseksi online-toteutuksina! Vallitsevan koronatilanteen takia Sulava järjestää kaikki luokkamuotoiset koulutukset toistaiseksi vain online-toteutuksina. Online-oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat viimeistään viikkoa ennen koulutusta sähköpostitse ohjeet,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sovellusvirtualisointi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: