Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Koronavirus vaikuttaa monen koulutussuunnitelmiin. Katso etäkoulutukset täältä ja osallistu kyselyymme: COVID-19 ja täydennyskoulutus

Tiedon suojaus

Sulava
Yhteenveto
1 päivä
790 EUR + alv 24 % (yht. 979,60 EUR)
Avoin koulutus
Helsinki, Verkossa/etänä
Alkavat koulutukset
Helsinki
24.4.2020  
790 EUR
Verkossa/etänä
24.4.2020  
790 EUR

Koulutuspaikka

Kaikki Sulavan koulutukset järjestetään toistaiseksi online-toteutuksina. Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa.

Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

Tiedon suojaus

Hanki perustiedot organisaation luottamuksellisen tiedon suojaukseen ja suojausta tukeviin Microsoftin välineisiin yksipäiväisellä kurssillamme. Kurssilta saat parhaat käytännöt, työkalut ja vinkit dokumenttien ja sähköpostien suojaukseen organisaatiossasi.

Tiedon suojaus -koulutuksen sisältö

  • Tunnista organisaatiossasi oleva luottamuksellinen tieto (esim. henkilötieto) ja selvitä missä tieto sijaitsee
  • Luokittele organisaatiossa oleva tieto, kuten dokumentit ja sähköpostit tiedon luottamuksellisuuden mukaan
  • Suojaa tieto sopivilla suojaustoimenpiteillä, esimerkiksi salaamalla tieto tai estämällä pääsy tietoon
  • Valitse sopivat raportointivälineet ja rakenna hälytykset

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tiedon suojaus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu tiedon luokittelusta ja suojauksesta vastuussa oleville henkilöille erilaisissa organisaatioissa. Aiheita käsitellään sekä pääkäyttäjän että loppukäyttäjän näkökulmasta. Koulutukseen osallistuville ei ole esitietovaatimuksia.

Kouluttaja

Merja Mattila

Merja on yhteistoimintaa lisäävistä tietojärjestelmistä ja tietoturvasta innostuva asiantuntija ja digiprojektipäällikkö. Pitkän ja monipuolisen IT-kokemuksensa ansiosta Merja pystyy ottamaan loppukäyttäjän, toimittajan ja ulkopuolisen arvioijan näkökulman huomioon suurissakin toteutuksissa sekä arvioimaan ratkaisujen käytettävyyttä, tietoturvaa ja liiketoimintahyötyjä. Sulavalla Merja on kiinnostunut erityisesti siitä, miten älykkäästi toteutetut tietoturvaratkaisut mahdollistavat organisaatiorajat ylittävän yhteistyön sekä siitä, miten ihmiset saadaan toimimaan tietoturvallisesti ajasta, paikasta ja laitteista riippumattomassa tietotyössä. Työntekemisen tavat ja niiden vaikutus tietojärjestelmien omaksumiseen ja käyttöön olivat myös hänen väitöskirjatutkimuksensa kohteina.

Kustannukset

790.00 €+ ALV 24%

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tiedon suojaus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava

Sulava – IT-koulutus, Microsoft, Sharepoint

Sulava Oy

Kaikki Sulavan koulutukset järjestetään toistaiseksi online-toteutuksina. Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa. Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat...


Lue lisää kouluttajasta Sulava ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.sulava.com Linkki kotisivulle


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 25 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tiedon suojaus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: