Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tietoturvakoulutus etätyötä tekeville

Sulava Oy
Yhteenveto
1,5 tuntia
190 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 190 EUR)
Kysy lisätietoja
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

Tietoturvakoulutus etätyötä tekeville

Tämä puolentoista tunnin mittainen koulutus antaa osallistujille tarvittavat perustiedot turvalliseen etätyöskentelyyn. Koulutus antaa osallistujille eväät ottaa huomioon erilaiset tietoturvauhat, jotka liittyvät käyttäjän digitaaliseen identiteettiin, käyttäjätunnuksiin ja salasanoihin sekä antaa ohjeita, kuinka suojautua tämän päivän merkittävimmiltä uhilta.

Saat koulutuksesta paljon erilaisia vinkkejä ja ideoita ja opit mm. hyödyntämään vahvan autentikaation mahdollisuuksia sekä ymmärtämään millaiset tekijät altistavat käyttäjiä netin rikollisten kohteiksi.

Voit myös ottaa yhteyttä sales@sulava.com niin räätälöimme sopivan kokonaisuuden. Sisältöä voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan. Tällöin kurssimateriaaliin voidaan lisätä asiakkaan oma tietoturvapolitiikka ja -ohjeet asiakkaan kanssa sovitun mukaiset.

Kurssi pidetään kurssipäivänä klo. 9 - 10.30

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietoturvakoulutus etätyötä tekeville, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietoturvakoulutus etätyötä tekeville? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Adoben ohjelmat haltuun!

Omaksu Adoben kulmakivet InDesign, Photoshop ja Illustrator tai käsittele liikkuvaa kuvaa animoidut somemainokset ja videoeditoinnin perusteet -kursseilla.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tietoturvakoulutus etätyötä tekeville täytä seuraavat tiedot: