Virtuaalifasilitointi Teamsilla

Sulava Oy
Yhteenveto
1 päivä
790 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 790 EUR)
11.5.2023
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

Virtuaalifasilitointi Teamsilla

Teams- fasilitointikurssilla opit virtuaalifasilitoinnin salat ja pääset oppimaan erilaisia tekniikoita sujuvan työpajan, tapahtuman tai kokouksen vetämiseen. Keskitymme nimenomaan Teamsiin ja sen tuomiin mahdollisuuksiin ja käymme läpi Microsoftin tuotteita, joita voi työpajassa hyödyntää. Kurssi on jaettu kolmeen osaan: ensimmäinen osa käsittelee virtuaalifasilitointia yleisesti ja saat valmiudet vetää innostavia tilaisuuksia. Toisessa osassa käydään läpi mitä mahdollisuuksia Teams tarjoaa ja sen lisäksi puhutaan teknisemmältä näkökannalta valmistautumisesta ja työpajan aikana työskentelystä. Kolmannessa osassa käsitellään kuinka erilaisia menetelmiä voi toteuttaa virtuaalisesti ja tehdään yhdessä kokeillen. Kurssin jälkeen osaat vetää virtuaalisesti tilaisuuksia, ymmärrät tekniset mahdollisuudet ja rajoitteet sekä kykenet rakentamaan mielenkiintoisen tilaisuuden, jossa osallistujat pääsevät keskittymään sisältöön tekniikan sijaan.

Tämä kurssi järjestyy myös asiakaskohtaisena koulutuksena, jolloin sisältö räätälöidään juuri sinun organisaatiollesi.

Kysy lisää myös All inclusive-paketista, jossa Sulavan fasilitoiva konsultti hoitaa avaimet käteen- periaatteella tilaisuutesi. Ota yhteyttä Sulavan myyntiin: sales@sulava.com.
Palautteita kurssista:
"Tämä oli oikein antoisa ja miellyttävä päivä. Kiitos suuresti kaikista opeista, vinkeistä ja neuvoista."

"Todella hyvä ja käytännönläheinen koulutus, josta sai paljon uusia välineitä ja metodeja työpajojen vetämiseen. Suosittelen lämpimästi!"

"Sain paljon uusiaa oppeja. Erityisesti pienryhmät oli hyvä oppia!"

"Hyvä ja kattava paketti. Uusia ideoita virtuaalitilaisuuksien vetämiseksi. Koulutus auttoi ymmärtämään nykyistä laajemmin erilaisia fasilitoiniin mahdollisuuksia. Kiitos!"

"Koulutus oli todella hyödyllinen ja mielestäni keskittyi oleelliseen. Erityisesti kyselyihin ja whiteboardeihin ja muihin työkaluihin liittyvät jutut oli hyödyllisisä. Taukoja olisi ehkä voinut pitää tunin välein, koska ainakin oma keskittyminen oli herkässä."

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Virtuaalifasilitointi Teamsilla, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Virtuaalifasilitointi Teamsilla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Virtuaalifasilitointi Teamsilla täytä seuraavat tiedot: