Koulutus
Ei arviointeja

Word – Tekstinkäsittelyn perusteet (monimuotokoulutus)

Sulava Oy, Verkossa
Kesto
45 min tietoisku + harjoitustehtävät
Hinta
180 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 180 EUR)
Seuraava toteutus
6 syyskuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
45 min tietoisku + harjoitustehtävät
Hinta
180 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 180 EUR)
Seuraava toteutus
6 syyskuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Word – Tekstinkäsittelyn perusteet (monimuotokoulutus)

Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä
Tekstinkäsittelyn perusteet -kurssi on kehuttu monimuotokoulutus, jossa opit käyttämään Wordia oikein, tehokkaasti ja ennen kaikkea luomaan toimivia Word-asiakirjoja. Kurssin jälkeen sinulla on Wordin peruskäyttötaidot ja voit luottaa siihen, että asiakirjasi on siisti ammattimainen ulkoasu, joiden tekstit eivät ”hypi ja pompi”. Pystyt myös lisäämään vaivattomasti asiakirjaasi tavanomaisia muotoiluja kuten listoja, taulukoita ja kuvia vaivattomasti ja varmuudella.

Tekstinkäsittelyn perusteet on ensimmäinen osa Word Pro kokonaisuudesta, johon kuuluu myös Pitkät asiakirjat ja Wordin edistynyt käyttö.
Toteutustapa
Tekstinkäsittelyn perusteet -koulutus alkaa 45 minuutin online-tietoiskulla jossa kouluttaja käy läpi aihealueen keskeisiä aiheita. Tämän jälkeen pääset vielä perehtymään tarkemmin aiheeseen verkko-oppimisympäristössä itseopiskelumateriaalin (mm. videoiden) avulla tehden Word-harjoituksia omaan tahtiin. Saat harjoituksiin tukea kurssin henkilökunnalta sähköpostilla, keskustelupalstalla sekä henkilökohtaisissa tutorpuheluissa. Lopussa saat vielä palauteen tekemääsi työhön.

Verkko-oppimisympäristö on käytettävissäsi 2 viikkoa online-tietoiskun jälkeen. Mikäli suoritat kaikki harjoitukset hyväksyttävästi, saat pääsyn verkko-oppimisympäristöön vielä vuodeksi. Verkko-oppimisympäristön tervetuloviesti osallistujille tulee osoitteesta info(at)kunnollavauhtiin.fi otsikolla "Tervetuloa Digitaidot kunnolla vauhtiin -koulutukseen".
Toteutukset klo 10:00-10:45

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Word – Tekstinkäsittelyn perusteet (monimuotokoulutus), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

6 syyskuuta, 2023

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

8 marraskuuta, 2023

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Word – Tekstinkäsittelyn perusteet (monimuotokoulutus)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Sulava Oy
Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...

Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu