Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien kuntotutkijakoulutus

Suomen LVI-liitto SuLVI ry
Yhteenveto
3 päivää
   
Vantaa
Avoin koulutus

Ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien kuntotutkijakoulutus

 Ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien kuntotutkijakoulutus

Erikoistu kuntotutkijaksi ja laajenna työnkuvaasi

Vanheneva rakennuskanta ja niissä olevat verkostot ja laitteet ovat suuri korjausvelkaa aiheuttava tekijä Suomessa. Saneeraustoimien oikea-aikaisuuden varmistamiseksi on syytä tehdä aina kuntotutkimus. Kuntotutkimuksessa tutkitaan tarkasti tutkittavan rakenteen kunto ja annetaan arvio sen jäljellä olevasta käyttöiästä sekä korjaustarpeesta.

Ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien kuntotutkija on erikoistunut selvittämään rakennuksen ilmanvaihtojärjestelmien ja -verkostojen kuntoa. Kuntotutkija onkin tärkeä yhteistyökumppani, kun harkitaan taloteknisiä saneeraustoimia. Tärkeimpiä asiakkaita ovat taloyhtiöt, isännöintitoimistot sekä kiinteistöjen omistajat. Taloteknisiä saneerauksia tehdään vuosittain tuhansia kappaleita. 

Kuntotutkijan koulutus

SuLVI:n koulutus koostuu 3 lähipäivästä, joilla käydään läpi kuntotutkimuksen tekeminen, sekä etätehtävistä, joilla harjoitellaan käytännössä työn tekemistä. Ensimmäinen etätehtävä toimitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä ja se on palautettava viimeistään viikkoa ennen koulutuksen alkua. Koulutus on FISE:n hyväksymä pätevyyskoulutus.

Kurssia varten on hankittava oma kuntotutkimuskohde, josta tehdään läpäisyvaatimuksena oleva kuntotutkimus ja raportti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien kuntotutkijakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Tutkinto / todistus

Kurssin jälkeen voi hakeutua FISE-pätevyystenttin. Pätevyyden myöntämisen edellytyksenä on myös muiden pätevyysehtojen täyttyminen.

Aikataulu

16.-17.5. ja 12.6.2019 Vantaa

Kustannukset

Koulutuksen perushinta on 1820 € +alv 24 %.

Suomen LVI-liiton ja VSF:n jäsenille hinta on 1370 € +alv 24%. Jäsenhinnan saadakseen tulee olla SuLVIn tai VSF:n jäsen ennen koulutukseen ilmoittautumista.

Hinta sisältää ohjelmaan merkityt tarjoilut (luonas ja kahvit koulutuspäivinä), verkkoaineiston ja verkkoympäristön 12 kk:n käyttöoikeuden. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua. Jos peruutus tulee tämän jälkeen, veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien kuntotutkijakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen LVI-liitto SuLVI ry

Suomen LVI-liitto SuLVI ry

SuLVI ry ‒ talotekniikan ammattilainen

Suomen LVI-liitto SuLVI ry järjestää kaikille avoimia koulutuksia yksin ja yhteistyössä muiden koulutusorganisaatioiden ja oppilaitosten kanssa. Koulutuksissa keskitytään jäsenistön ja pätevyystoiminnan tarpeisiin. SuLVI ry osallistuu alan kannalta merkittäviin kehittämishankkeisiin ja toimii läheisessä yhteistyössä alan sekä kotimaisten että ulkomaisten organisaatioiden kanssa, tavoitteenaan...


Lue lisää kouluttajasta Suomen LVI-liitto SuLVI ry ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen LVI-liitto SuLVI ry

Sitratori 5
00420 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien kuntotutkijakoulutus täytä seuraavat tiedot: