Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Onnistu esimiehenä – vuorovaikutus ja työnjohtaminen

Suomen LVI-liitto SuLVI ry
Yhteenveto
7 tuntia
575 EUR + alv 24 %
17.10.2019 09:00
   
Helsinki
Avoin koulutus

Onnistu esimiehenä – vuorovaikutus ja työnjohtaminen

Onnistu esimiehenä, Suomen LVI-liitto SuLVI ry

Ota esimiestaidot haltuun

Tarjouskilpailun voi voittaa pätevöityneiden ammattlaisten määrällä, hinnalla ja referenssien perusteella. Sisäisesti henkilöstöjohtaminen on kuitenkin yksi yrityksen tärkeimmistä kilpailuvalteista. Tyytyväinen, sitoutunut ja motvoitunut työntekijä toimii tehokkaammin yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Onnistunut esimiestyö pitää osaltaan yrityksen kulut kurissa.

Tämän koulutuspäivän aikana tutustutaan esimiestyön eri osa-alueisiin. Koulutuksen tarkoituksena on tutustua henkilöstön työhyvinvoinnin, viihtyvyyden ja motivaation ylläpitämiseen ja vahvistaa esimiesten rohkeutta tunnistaa ja tarttua myös haastaviin tilanteisiin. Lisäksi pureudutaan esimiehen omaan jaksamiseen, sillä hyvinvoiva esimies jaksaa tukea myös alaisiaan. 

Ennakkotehtävä koulutuspäivälle

Kuvaa tilanne, jossa koit esimiehenä haasteita alaisesi tai oman esimiehesi kanssa. Mitä tapahtui, mitä sanottiin, mitä vastasit? Mikä tilanteessa oli haastavaa? Ennakkotehtävän aihepiirit sitoutuvat koulutuksen yhteisiin tehtäviin ja niitä käydään yhdessä läpi. Ethän siis mainitse ennakkotehtävässä sellaisia tietoja, joiden perusteella tilanteeseen osallinen henkilö voidaan tunnistaa. Ennakkotehtävän tiedot ovat koulutustarkoitukseen ja osallistujat eivät saa niitä tuoda julki tai kommentoida koulutuksen päätyttyä.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuspäivää. Ilmoita mahdollinen jäsenyytesi ilmoittautuessasi. Laskutus tapahtuu koulutuspäivän jälkeen. Voit laittaa ilmoittautumislomakkeen kautta kouluttajalle etukäteen kysymyksiä tai caseja, joita haluat käsiteltävän koulutuksessa.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Jos peruutus tulee tämän jälkeen, veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Onnistu esimiehenä – vuorovaikutus ja työnjohtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Esimiehet

Kustannukset

Koulutuspäivän hinta on 575 € + alv 24 %.

SuLVIn ja VSF:n jäsenille koulutus maksaa 445 € + alv 24 %. Jäsenhinnan saadakseen tulee olla SuLVIn tai VSF:n jäsen ennen koulutukseen ilmoittautumista.

Hinta sisältää aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin, verkkoaineiston SuLVI Moodlessa ja verkkoympäristön 12 kk:n käyttöoikeuden.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Onnistu esimiehenä – vuorovaikutus ja työnjohtaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen LVI-liitto SuLVI ry

Suomen LVI-liitto SuLVI ry

SuLVI ry ‒ talotekniikan ammattilainen

Suomen LVI-liitto SuLVI ry järjestää kaikille avoimia koulutuksia yksin ja yhteistyössä muiden koulutusorganisaatioiden ja oppilaitosten kanssa. Koulutuksissa keskitytään jäsenistön ja pätevyystoiminnan tarpeisiin. SuLVI ry osallistuu alan kannalta merkittäviin kehittämishankkeisiin ja toimii läheisessä yhteistyössä alan sekä kotimaisten että ulkomaisten organisaatioiden kanssa, tavoitteenaan...


Lue lisää kouluttajasta Suomen LVI-liitto SuLVI ry ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen LVI-liitto SuLVI ry

Sitratori 5
00420 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Onnistu esimiehenä – vuorovaikutus ja työnjohtaminen täytä seuraavat tiedot: