Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

IPMA C -sertifiointivalmennus

Suomen Projekti-Instituutti Oy
Yhteenveto
2 päivää
1 500 EUR + alv 24 %
Avoin koulutus
Tampere, Turku, Vantaa
Alkavat koulutukset
Turku
9.4.2019  
1 500 EUR
Vantaa
14.5.2019  
1 500 EUR

IPMA C -sertifiointivalmennus

PMA C -sertifiointivalmennus, Projekti-Instituutti

IPMA C -projektinhallintavalmennus auttaa projektien aikataulujen ja resurssien hallinnassa

Valmennuksessa opit konkreettisesti aikataulu- ja resurssihallinnan menetelmiä ja niihin liittyviä muita projektinhallinnan alueita, kuten projektien osittaminen ja riskienhallinta. Opit käyttämään perusmenetelmiä rutiininomaisesti ja saat hyvän perustan menestyä käytännön projekteissa.

Opit IPMA:n osaamisjäsentelyn (IPMA Competence Baseline) periaatteet ja hyödyt projektiosaamisesi kehittämisessä. Saat hyvät valmiudet IPMA C -sertifioinnin suorittamiseen.

Koulutuksen toteutus

Kokenut valmentaja perehdyttää sinut aiheeseen sekä ohjaa keskustelujen lisäksi runsaasti konkreettisia menetelmä- ja laskentaharjoituksia projektin suunnittelun ja ohjauksen eri vaiheisiin.

Osallistujat saavat kotitehtäviä omatoimista harjoittelua varten sekä harjoituskokeen. IPMA C -sertifiointikokeeseen menevien tulee varata riittävästi aikaa omatoimiseen harjoitteluun ja kertaamiseen ennen koetta.

IPMA C -projektinhallintavalmennuksesta sanottua:

"Hyvää oli, että opiskelu ei ollut luentomaista, vaan asia käytiin läpi interaktiivisesti ja ryhmätöiden kautta. Jää varmasti paremmin mieleen."

  Kiinnostuitko koulutuksesta?

  Jos haluat lisätietoa aiheesta IPMA C -sertifiointivalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

  Kohderyhmä

   IPMA C -valmennus on suunnattu jo kokemusta keränneille projektipäälliköille, joilla on projektijohtamisen perustiedot hallussa. Valmennus on ajankohtainen projektipäälliköille, jotka kaipaavat lisää osaamista kriittisten aikataulujen ja resurssien hallintaan tai joilla on tähtäimessään IPMA C -sertifikaatti.

   Eniten saat valmennuksesta irti, jos olet käynyt jonkin perustason projektinhallintavalmennuksen (kuten Projektityön perusteet) tai hallitset muuten vastaavat tiedot ja taidot projektijohtamisen peruskäsitteistöstä ja menetelmistä ja sinulla on kokemusta projektinjohtamisesta. IPMA C -sertifioinnissa vaadittavista asioista löydät ajantasaiset tiedot Projekti-instituutin sivuilta.

   Myös yrityskohtaisesti räätälöitynä

   Suomen Projekti-Instituutti järjestää projektijohtamisen valmennuksia myös yrityskohtaisesti räätälöitynä. Täytä alla oleva yhteydenottopyyntö ja pyydä tarjous!

   Kustannukset

   Valmennuksen hinta: 1500 € (+ alv)

   Jos organisaatiostanne ilmoittautuu:

   2 henkilöä / alennus -10% per osallistuja

   3–4 henkilöä / alennus -15% per osallistuja

   Osallistumalla ansaitset 5 000 Finnair Plus -pistettä!

   Suomen Projekti-Instituutti Oy

   Suomen Projekti-Instituutti Oy – projektijohtamisen koulutusta ja konsultointia.

   Projektijohtaminen kehittää liiketoimintaasi

   Suomen Projekti-Instituutti Oy (SPI) on kokenut kansainvälinen projektijohtamisen koulutus- ja konsultointiyritys. SPI auttaa asiakkaitaan parantamaan tuloksiaan projektijohtamisen keinoin. Projekti-Instituutilla on lähes 30 vuoden kokemus projektitoiminnan kehittäjänä ja kouluttajana. Valmennuksemme saavat jatkuvasti erinomaista palautetta käytännönläheisyydestä ja hyödynnettävyydestä omassa työssä. Suomen Projekti-Instituutti Oy...


   Lue lisää kouluttajasta Suomen Projekti-Instituutti Oy ja katso koulutustarjonta täältä

   Yhteydenottopyyntö

   Haluatko tietää lisää koulutuksesta IPMA C -sertifiointivalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

   Yhteystiedot : Suomen Projekti-Instituutti Oy

   Suomen Projekti-Instituutti Oy

   Metsänneidonkuja 6
   02130 Espoo

    Näytä puhelinnumero
   www.projekti-instituutti.fi


   Arvioinnit

   Mervi Grundström/Tieto Finland Oy
   (4)
   Laaja alue, mutta 2 päivänä pyrittiin kattamaan tentin osalta olennaisimmat. Mukaansa tempaava ja reipas kouluttaja. :)
   Toni
   (4)
   Koulutus kokonaisuudessaan oli todella hyvä. Jotenkin ehkä toivon, että enemmän olisi keskustelua projektoinnista yleisesti, käytettävistä työkaluista ja kokemuksista. Kuitenkin koulutus oli nimeltään sertifiointiin valmisteleva koulutus, joten sitä osa-aluetta kyllä palveli
   Asiantuntija
   (3)
   Koulutus oli varmasti ihan hyvä niille, jotka toimivat esim. IT-puolen projektien vetäjinä. On aika vaikea tehdä yleispätevää koulutusta kaikille projektipäälliköille. Keskittyisin ehkä enemmän projektipäällikön kokonaisvastuuseen, mitä meidän koulutuksessa tulikin, mutta vasta viimeisen tunnin aikana. Lisäksi, kun koulutettavia on vähän, toivoi...
   Näytä kokonaan
   Arvioinnit
   IPMA C -sertifiointivalmennus
   Arvioinnit
   (4,0)
   Perustuu 102 arviointiin
   Näytä koulutuksen arvioinnit
   Arvioinnit kouluttajasta
   (4,2)
   Perustuu 456 arviointiin
   Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
   Yhteydenotto

   Saadaksesi lisätietoa aiheesta IPMA C -sertifiointivalmennus täytä seuraavat tiedot: