Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

PM Master™ -valmennusohjelma projektitoiminnan ammattilaisille

Suomen Projekti-Instituutti Oy
Yhteenveto
8,5 päivää
4 700 EUR + alv 24 %
25.1.2019
   
Etelä-Suomi
Avoin koulutus

PM Master™ -valmennusohjelma projektitoiminnan ammattilaisille

Suomen Projekti-instituutin valmennukset

 

PM Master™ -valmennusohjelma projektiammattilaisille

Oletko projektitoimiston asiantuntija tai johtaja, projektisalkunhallinnan tehtävissä toimiva tai onko projektitoiminta ja sen kehittäminen muuten sinulle tuttu?

PM Master™ -projektitoimintakoulutus antaa sinulle valmiudet kehittää organisaatiosi projektinjohtamismalleja ja projektisalkunhallintaa sekä johtaa ja tukea strategiaa toteuttavaa muutosta organisaatiossa. Osallistujat syventävät myös erilaisten ihmisten johtamisen ja motivoimisen sekä viestinnän ja vuorovaikutuksen taitojaan.

Projektinjohtamismallit ja projektisalkunhallinta kuntoon suositun koulutuksen avulla


Vuonna 2001 ensimmäistä kertaa toteuttamaamme valmennusohjelmaan ovat osallistuneet jo yli 400 projektipäällikköä ja projektitoiminnan kehittäjää. Valmennusohjelman sisällön suunnittelun ja kehittämisen lähtökohtana on ollut asiakkaidemme tarpeet ja yli 20 vuoden kokemuksemme heidän projektitoimintansa kehittämisestä. Osallistujat ovat palautteissaan antaneet erityistä kiitosta kattavalle aihekokonaisuudelle, valmentajien käytännönläheiselle lähestymistavalle ja näkökulmia laajentaville keskusteluille muiden osallistujien kanssa. Valmennuksen jälkeen verkostoitumista ja jatkuvaa kehittämistä tukee PM Master Alumniryhmä.

PM Master™ ohjelman osallistujalla on mahdollisuus hankkia itselleen Certified PMO Manager (CPMO™) -sertfikaatti. Sertfikaatti sisältyy PM Masterin hintaan ja se myönnetään osallistujalle, joka suorittaa ohjelmaan kuuluvat soveltavat tehtävät hyväksyttävästi. CPMO™ -sertifikaatti on osoitus henkilön kyvykkyydestä johtaa ja kehittää projektitoimistoa sekä suoriutua ammattitaidolla projektitoimiston tyypillisistä tehtävistä.

PM Master -projektitoimintakoulutuksen tavoitteet ja hyödyt

Hyvä lähtökohta PM Master™ –valmennusohjelmaan osallistumiselle on kokemus joiltakin seuraavista tehtäväalueista:

  • liiketoiminnan johtaminen tai kehittäminen
  • prosessien kehittäminen
  • projektinjohtaminen
  • projektinhallinta ja sen tukitehtävät.

Valmennusohjelman tavoitteena on

  • laajentaa näkemystä ja kykyä kehittää oman organisaation projektikulttuuria ja johtaa muutosta
  • kasvattaa projektijohtamisen ja -salkunhallinnan tietämystä sekä kykyä soveltaa niitä strategian toteuttamisessa tai projektiliiketoiminnassa
  • kehittää omaa johtajuutta muuttuvassa ja vaativassa sidosryhmäympäristössä
  • vahvistaa valmiuksia toimia vastuullisissa tehtävissä organisaation projektitoimistossa (PMO)
  • antaa käsitys kansainvälisten standardien (ISO 21500, IPMA, OGC, PMI) soveltamisesta organisaation projektitoimintaan
  • kannustaa ja antaa valmiuksia projektipäälliköiden kansainvälisten sertifiointien suorittamiseen (ks. myös täydentävät lyhytvalmennukset kohdasta Optiot).

Valmennusohjelman laajuus ja toteutustapa

Ohjelmaan kuuluu ½ päivän orientaatiotilaisuus sekä 4 kahden päivän valmennusjaksoa. Valmennuspäivien aikana käsittelemme projektikulttuurin kehittämisen eri osa-alueita asiantuntijavalmentajien johdolla keskustellen ja pienryhmissä työstäen. Valmennuspäivillä vierailee myös casepuhujia kertomassa kokemuksistaan projektitoiminnan kehittämisestä edustamissaan yrityksissä.

Valmennusjaksojen väliin sijoittuu neljä etäjaksoa, joiden aikana osallistujat syventävät valmennusohjelman aiheita soveltaen niitä omaan työhönsä. Etäjaksojen tehtävät kytkeytyvät samalla valmennusohjelman aikana työstettävään kehittämissuunnitelmaan, jossa jokainen osallistuja syventyy valitsemaansa kehittämiskohteeseen organisaationsa projektitoiminnassa. Valmennuspäivien sisällöt, case-esitykset ja ryhmätyöt sekä oman työn ja organisaation kehittäminen linkittyvät luontevasti toisiinsa, muodostaen innostavan, antoisan ja tehokkaan oppimisprosessin. Valmennuksen ohjelmajohtaja on läsnä sekä valmennuspäivillä että verkkoympäristössä oppimista tukien.

Osallistujien kokemuksia

”Suosittelen lämpimästi valmennusta erityisesti PMO tehtävissä toimiville. Monipuolisesta kokemuksestani huolimatta sain valmennuksesta runsaasti uutta tietoa salkunhallinnasta, projektien linkittymisestä strategiaan ja erilaisista menetelmistä. Mielenkiintoista oli myös perehtyminen Peili™ -käyttämisprofiiliin, omien vahvuuksieni läpikäynti ja sen antamat uudet näkökulmat itseeni muiden silmin. Herätti paljon ajatuksia ja ideoita siitä, miten tietoa voi hyödyntää työssäni. 
Valitsin PM Master -valmennusohjelman, koska olen vähän aikaa sitten aloittanut uuden työn PMO kehittämistehtävissä ja koen valmennuksen paitsi tukevan päivittäistä työtä, myös omaa ammatillista kehitystä. Erityisesti CPMO -sertifikaatti on hyvä lisä ansioluetteloon. Valmennuksessa parasta oli kokonaisuus ja mahdollisuus suorittaa sertifikaatti sen osana.”

Niina Maijala, Project Management Officer (PMO), Sanoma Pro Oy 

(Niina osallistui PM Master™ 27 -valmennusohjelmaan)

”Osallistuin PM Masteriin projektinjohtamistaustalla tavoitteena selvittää, miten pystyisimme tehostamaan projektitoimintaa asiantuntijaorganisaatiossamme sekä vastaamaan vastakäynnistetyn ohjelman haasteisiin.  Erittäin monipuolinen ja kattava valmennusohjelma, suosittelen sitä kaikille organisaation projektitoiminnan kehittämiseen perehtyville. PM Master antoi hyvän kokonaiskuvan projektijohtamisen, salkunhallinnan ja ohjelma-&muutosjohtamisen eri osa-alueista. Valmennus antoi paljon tietoa, case-esimerkkejä sekä konkreettisia valmiuksia ja käytäntöjä, joita voi soveltaa käytäntöön jo kurssin aikana organisaation projektikulttuurin kehittämiseksi.” 

Petteri Lehtonen, Pääinsinööri ELSA-projekti, Fortum Generation, Engineering & Projects

(Petteri osallistui PM Master™ 27 -valmennusohjelmaan)

Kohderyhmä

PM Master™ –valmennusohjelma on tarkoitettu projektitoimiston asiantuntijoille ja johtajille, projektisalkunhallinnan tehtävissä toimiville ja projektitoiminnan kehittämiseen osallistuville henkilöille. Valmennusohjelma antaa osallistujille valmiudet kehittää organisaation projektinjohtamismalleja ja projektisalkunhallintaa sekä johtaa ja tukea strategiaa toteuttavaa muutosta organisaatiossa. Osallistujat syventävät myös erilaisten ihmisten johtamisen ja motivoimisen sekä viestinnän ja vuorovaikutuksen taitojaan.

Kustannukset

Valmennusohjelman hinta on 4700 €, julkisten organisaatioiden osallistujille 4300 €. 

Ilmoittaudu 6.12. mennessä, saat osallistumisesta ansaitsemasi Finnair Plus -pisteet tuplana – yhteensä 30 000 pistettä!

ABC Projektimalli-asiakkaat ja PRY:n jäsenet saavat 10% alennuksen hinnasta.

Osallistumalla ansaitset 15 000 Finnair Plus -pistettä!

Hintaan sisältyvät lähiopetuspäivät, koulutusmateriaalit, etäopiskelun ohjaus, projektitöiden ohjaus, lähiopetuspäivien lounas- ja kahvitarjoilut sekä internaattijaksoilla myös illallinen. Hintaan eivät sisälly yöpymiskulut internaattijaksoilta.

Suomen Projekti-Instituutti Oy

Suomen Projekti-Instituutti Oy – projektijohtamisen koulutusta ja konsultointia.

Suomen Projekti-Instituutti Oy (SPI) on kokenut kansainvälinen projektijohtamisen koulutus- ja konsultointiyritys. SPI auttaa asiakkaitaan parantamaan tuloksiaan projektijohtamisen keinoin. Projekti-Instituutilla on lähes 30 vuoden kokemus projektitoiminnan kehittäjänä ja kouluttajana. Valmennuksemme saavat jatkuvasti erinomaista palautetta käytännönläheisyydestä ja hyödynnettävyydestä omassa työssä. Suomen Projekti-Instituutti Oy...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Projekti-Instituutti Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta PM Master™ -valmennusohjelma projektitoiminnan ammattilaisille ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Suomen Projekti-Instituutti Oy

Suomen Projekti-Instituutti Oy

Metsänneidonkuja 6
02130 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.projekti-instituutti.fi


Arvioinnit

Juha Mäyrä
          (4)
Koulutuksessa sai hyvän kokonaiskuvan projektijohtamisen ulottuvuuksista liiketoiminnan johtamisessa.
Sari Stenman
          (5)
Opettajat olivat osaavia ja osasivat herättää mielenkiinnon kaikilla osa-alueilla. Sain itse vahvistusta omalle osaamiselle ja vinkkejä projektikulttuurin kehittämiseen sekä mitä kehittämisessä tulee huomioida. Olemme käynnistäneet Valtorissa kolmevuotisen kehittämisohjelman projektikulttuurin kehittämiseksi - tämä koulutus oli juuri sopivaan ai...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
PM Master™ -valmennusohjelma projektitoiminnan ammattilaisille
Arvioinnit
          (4,5)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
          (4,2)
Perustuu 443 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta PM Master™ -valmennusohjelma projektitoiminnan ammattilaisille täytä seuraavat tiedot: