Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Projektityön perusteet

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 264 arviointiin

Finavia Oyj
(5)
Koulutus oli oikein napakka paketti, joka jakaantui kahteen päivään. Pidin paljon projekti esimerkeistä, jotka linkittyivät tosielämän tilanteisiin. Osallistuva koulutus niin kuin pitääkin, muuten mielenkiinto herpaantuisi nopeasti. Näillä tiedoilla on hyvä jatkaa hieman erilaisella otteella projektien parissa.
Heli
(4)
Hyvät perusteet projektipäällikön tehtäviin. Sopivassa suhteessa harjoitustöiden tekemistä ja teoriaa.
Sini
(3)
Sopivassa suhteessa teoriaa ja käytännön harjoituksia. Aloittelijana asiaa tuntui olevan paljon ja välillä oli vaikeaa pysyä tahdissa mukana. Parhaana antina käytännön työkalut projektien hallintaan. Scandic Aviacongressissa mielettömän hyvä ruoat :)
Olli Kinnaslampi
(5)
Koulutus oli erittäin hyvä ja hyvin järjestetty
Markus Uuppo
(5)
Kurssilla käytiin huolellisesti projektin tunnusmerkit ja määritelmät. Muun muassa projektien osittamista, aikataulutusta, riskejä yms. käytiin läpi runsaasti todellisten projektien kanssa, joten asiat konkretisoituivat hyvin koulutuksen edetessä.
Jonna/Lowell Suomi Oy
(4)
Koulutus oli mielenkiintoinen, käytännönläheinen ja helposti arkeen vietävä. Koulutus antoi valmiuksia lähteä toteuttamaan projekteja "oiken" ja järkevästi.
Martti Viljainen Nohau Solutions Ab
(4)
Riittävästi harjoituksia. Odotin hieman enemmän preppausta ipma d testiin.
Jeri Haapavuo, Atostek Oy
(3)
Teuvolla tuntui olevan vahvoja mielipiteitä, joista kaikkia en itse allekirjoita. Hyvä kuitenkin, että kaikille jäi varmasti ajatus, että oppikirjaoppeja on tarkoitus soveltaa, eikä väkisin hyödyntää sellaisenaan työelämässä. Kurssia voisi ehkä parantaa siten, että tarinoisi hieman vähemmän ja keskittyisi useamman erilaisen työkalun esittelyyn, ...
Näytä kokonaan
Saara
(4)
Kurssilla käydään nimensä mukaan projektityön perusteita läpi ja kurssi onkin erittäin hyvä lähtötason koulutus projektityöhön. Jos projektityöstä on kokemusta, niin koulutus ei välttämättä tuo paljon uutta teoriatietoa, mutta erinomaisen kouluttajan ansiosta kurssi tarjosi uusia oivalluksia ja näkökulmia omaan projektityöhön.
Risto Teerikoski, Rederiaktiebolaget Eckerö
(5)
Olen kurssiin erittäin tyytyväinen. Kaikkosen kuuntelu oli kuin hyvän ja motivoivan kirjan lukemista joka avasi monta solmua solmua kysymyksissä, jotka ovat syntyneet oman kokemuksen nojalla. Projekti-instituutin materiaalit ovat viimeisen päälle hyviä ja uskon saavani niistä erittäin hyvän alustan ja kartan projektien maailmassa.
Kalle
(5)
Koulutus keskittyi konkreettisien tapauksien käsittelyyn samalla kun käydään teoriaa läpi, mikä helpottaa hahmottamaan välittömästi teorian/ asian soveltamista. Hyvä osallistava tapa kouluttaa asioita käytännönläheisesti!
Ville Ojalehto
(5)
Erittäin hyvä kokonaisuus.
Maija
(4)
Teuvolla on vaikuttava historia ja kokemus työelämästä ja oman elämän kokemusten ja tarinoiden kautta oppiminen oli mielenkiintoista. Sain kattavan kuvan projektityöstentelystä ja konkreettiset ryhmätyöt auttoivat sisäistämään opittua.
Mika Nuotio/ Suomen Teollisuuden Energiapalvelut - STEP Oy
(5)
Koulutettava porukka oli pieni, mikä teki koulutuksesta todella intiimin. Kouluttaja oli äärettömän ammattimainen. Hyvä setti kaikenkaikkiaan. Välillä monologit livahti yli 1h mittaiksiksi, joka on itselle ainakin liikaa. 45/15 tai 50/10, työtä/taukoa tahti on itselle maksimi jos on vain luennointia, workshoppeja voi vetää pidempiäkin pätkiä.
Miia
(3)
Hyvä ja mielenkiintoinen koulutus, antoi eväitä omaan työskentelyyn.
Jari
(5)
Kouluttaja (Kaikkonen) oli erittäin pätevä ja asiansa hyvin tunteva. Myös hänen metodinsa olivat hyviä ja koulutus eteni jouhevasti.
Leena Tiainen/Tampereen kaupunki
(4)
Koulutus antoi hyvän kokonaiskuvan projektin johtamisesta ja siinä hyödynnettävistä välineistä. Esimerkit/caset olivat teollisuusyrityksistä ja it-projekteista, joten laadullisten kehittämisprojektien (joissa it-ratkaisuja ei ole tai ne eivät ole projektin keskiössä) hallintaan olisin toivonut myös esimerkkejä. Laadullisia projekteja on usein va...
Näytä kokonaan
Jari Heino/ Millog Oy
(5)
Koulutus oli erittäin hyvä. Kouluttaja, Teuvo Kaikkonen osasi hienosti kertoa projektityön eri vaiheista sekä erilaisten työkalujen käytöstä. Teuvon esimerkit omasta työhistoriasta olivat ajatuksia herättäviä ja oli mukava huomata, että itsellä on myös samanlaisia kokemuksia. Erittäin hyvä ja mielenkiintoinen oppi oli myös Teuvon ohje miettiä ja...
Näytä kokonaan
Joonas
(5)
Kattava paketti projektityöstä, jossa käytiin läpi projektin elinkaari alusta loppuun painotettuna kuitenkin projektin määrittely- ja suunnitteluvaiheeseen. Parasta antia olivat ryhmätyöt, jossa tehtiin mm. riskianalyysi ja projektin osittaminen omille case-projekteille. Kouluttaja oli innostava ja piti hyvin otteen koulutuksesta ja kertoi myös ...
Näytä kokonaan
Riikka Nurmi
(4)
Koulutus oli hyvä peruspaketti projektityön hallinnasta. Hyviä, konkreettisia työkaluja ja harjoituksia. Erittäin asiantunteva vetäjä! Tykkäsin.
Aki
(5)
Koulutus oli hyvä, aidon projektitapauksen läpikäynti auttoi konkretisoimaan koulutuksen aiheita. Kurssillamme käsiteltiin kolmea tapausta rinnakkain, jokainen pienryhmä omaansa. Näin pääsi sekä syventymään yhteen että näki yhteisissä esittelyissä miten projektimallia voisi hyödyntää muissa tapauksissa.
Anna Hannonen/Fingrid Oyj
(4)
Projektin osa-alueisiin sai hyvää, konkreettista työkalua, joita voi hyväksikäyttää tulevaisuudessa. Ryhmätyöt ja niiden ytheydessä tehdyt konkreettiset työt vaiheineen antoivat paljon ja tekivät asioista helpommin omaksuttavia.
Mikael Virtanen
(5)
Tosi hyvä koulutus. Käytti esimerkit ja omat kokemukset. Saimme myös hyvät työkalut
Mirka
(5)
Käytännön esimerkit aiheeseen liittyen olivat hyviä ja havainnollistivat asiaa. Tyhmässä tehtävistä käytännön harjoituksista jäi paljon mieleen ja niitä on helppo soveltaa omalla työpaikalla.
Jesse Alastalo, DNA Oyj
(5)
Projektinhallinnan vaiheet käytiin sopivalla tasolla läpi ja läpikäydyt työkalut tukevat omaa projektityön vetämistä loistavasti. Teoriaa, esimerkkejä ja harjoitustehtäviä oli sopivassa suhteessa, jotta mielenkiinto pysyi yllä eikä koulutus tuntunut missään vaiheessa puuduttavalta.
Studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje työelämän koulutuksista.