Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ratkaisukeskeinen ryhmä-coaching projektiammattilaisille, räätälöitynä

Suomen Projekti-Instituutti Oy
Yhteenveto
5 kuukautta
Sovittavissa
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Ratkaisukeskeinen ryhmä-coaching projektiammattilaisille, räätälöitynä

Coaching projektiammattilaisille

   

Tilaa räätälöity coaching-prosessi projektiammatilaisillesi

Projekti-Instituutin coaching-koulutus on prosessi, joka tähtää osallistujan henkilökohtaiseen kasvuun, oppimiseen, itsereflektioon ja oman roolin sisäistämiseen valmentajan johdolla.

Prosessin osallistujana pääset sekä ryhmässä että yksilöllisesti kehittämään omia projektinhallinta- ja johtajuuskompetenssejasi. Ohjatuissa ja alustetuissa keskusteluosuuksissa käsitellään kiinnostavia CASE-esimerkkejä sekä osallistujilta että ohjaajalta. Yhdessä valittujen teemojen lisäksi tapaamisissa käsitellään kunkin osallistujan yksilöllisesti valitsemia aiheita. Sessioissa voidaan etsiä yhdessä ratkaisuja myös osallistujien tämänhetkisten projektien akuutteihin ongelmiin.

Voitte nyt tilata coaching-prosessin projektitiimillenne räätälöitynä. Tällöin coaching-prosessi järjestetään teidän toivomallanne painotuksella missä päin Suomea tahansa. 

  

Coaching-koulutuksen työskentelytavat

Valmennusryhmä (ryhmäkoko korkeintaan 8 henkilöä) kokoontuu noin kahden viikon välein ennalta sovittuina päivinä. Normaalitoteutuksena ensimmäinen tapaaminen on yhden päivän mittainen, ja seuraavat tapaamiset ovat kestoltaan kolme (3) tuntia. Käsiteltäviä aihealueita valitaan yhdessä ensimmäisen tapaamisen aikana, mutta prosessin suuntaa säädetään myös sen kuluessa osallistujien tarpeiden mukaan.

Ohjausote on yhtä aikaa sekä valmentava (reflektioon ja omaan oivaltamiseen ohjaava) että mentoroiva (yleisiä Best Practice -käytäntöjä ja kokemuksia jakava). Jokaiselle osallistujalle laaditaan prosessin kuluessa henkilökohtainen, tavoitteellinen kehittymissuunnitelma joko yhdelle tai useammalle kompetenssialueelle.

Projektinhallinnan coaching-prosessin ohjelma

Prosessin aikana käsiteltävät (yhteiset) teemat valitaan alustavasti ennakkokyselyn pohjalta, ja vahvistetaan ensimmäisessä tapaamisessa.

Coaching-prosessin tyypillisiä teemoja ovat seuraavat:
 • Projektipäällikön johtamisrooli, jämäkkyys ja joustavuus 
 • Projektien ongelmanratkaisu ja haastavat tilanteet   
 • Projektipäällikkö viestijänä ja neuvottelijana 
 • Projektin käynnistäminen   
 • Projektin ja linjaorganisaation väliset suhteet   
 • Projektin ohjauksen ja raportoinnin parhaat käytännöt   
 • Projektipäällikön ajanhallinta   
 • Muutoshallinta projektissa   
 • Hajautetut ja virtuaaliset projektit   
 • Projektipäällikön henkilökohtainen kehityspolku   
 • Projektihenkilöstön hyvinvointi 
 • Johtoryhmä projektipäällikön työkaluna

  

Haluatko lisätietoa coaching-prosessista projektitiimillesi?

Täyttämällä oheisen lomakkeen saat lisätietoa coaching-prosessista ja voit pyytää siitä tarjouksen tiimillesi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ratkaisukeskeinen ryhmä-coaching projektiammattilaisille, räätälöitynä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Coaching-kehittymisprosessi on suunnattu henkilöille, jotka johtavat projekteja, osaprojekteja tai ohjelmia tai vaihtoehtoisesti toimivat projektien omistajina tai projektitoiminnan kehittäjinä.

Tyypillisellä osallistujalla on jo jonkin verran kokemusta projektijohtamisesta, ja hän haluaa uransa tässä vaiheessa tunnistaa parhaat osaamisalueensa ja rakentaa niiden päälle uusia vahvuuksia. Hän kokee prosessimaisen, osallistujien mukaan räätälöityvän ohjelman olevan hänelle kertaluonteista koulutusta luontevampi vaihtoehto.

Tarvittavat esitiedot

Hyödytte coaching-prosessista eniten, mikäli teillä on jo jossain määrin kokemusta projektien johtamisesta, ohjaamisesta tai kehittämisestä.

Kustannukset

Pyydä tarjous coaching-prosessista.

Suomen Projekti-Instituutti Oy

Suomen Projekti-Instituutti Oy – projektijohtamisen koulutusta ja konsultointia.

Projektijohtaminen kehittää liiketoimintaasi

Suomen Projekti-Instituutti Oy (SPI) on kokenut kansainvälinen projektijohtamisen koulutus- ja konsultointiyritys. SPI auttaa asiakkaitaan parantamaan tuloksiaan projektijohtamisen keinoin. Projekti-Instituutilla on lähes 30 vuoden kokemus projektitoiminnan kehittäjänä ja kouluttajana. Valmennuksemme saavat jatkuvasti erinomaista palautetta käytännönläheisyydestä ja hyödynnettävyydestä omassa työssä. Suomen Projekti-Instituutti Oy...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Projekti-Instituutti Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ratkaisukeskeinen ryhmä-coaching projektiammattilaisille, räätälöitynä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Suomen Projekti-Instituutti Oy

Suomen Projekti-Instituutti Oy

Metsänneidonkuja 6
02130 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.projekti-instituutti.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 516 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ratkaisukeskeinen ryhmä-coaching projektiammattilaisille, räätälöitynä täytä seuraavat tiedot: