Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Syventävä projektipäällikkövalmennus, räätälöitynä

Suomen Projekti-Instituutti Oy
Yhteenveto
4 päivää
Sovittavissa
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Syventävä projektipäällikkövalmennus, räätälöitynä

Syventävä projektipäällikkökoulutus

  

Tilaa räätälöity syventävä projektipäällikön koulutus projektitiimillesi

Tämä syventävä projektipäällikkövalmennus antaa projektipäälliköillesi tilaisuuden kehittyä projektijohtajana ja oppia käyttämään vaativien projektien johtamisessa tarvittavia menetelmiä.

Koulutuksen jälkeen projektipäällikät ymmärtävät eri johtamismenetelmien ja -oppien merkityksen ja vuorovaikutuksen. Koulutus antaa heille myös omaan työkalupakkiin täydennystä ja selkeyttä.

Lisäksi Syventävässä projektipäällikkövalmennuksessa tavoitteena on oppia seuraavaa:

  • kommunikoimaan ja toimimaan tehokkaassa yhteistyössä projektiin osallistuvien ja sidosryhmien kanssa.
  • tunnistamaan projektisi luonteen ja haasteet sekä valita tilanteeseen sopivat toimintatavat.
  • kehittämään sekä omia että organisaatiosi projektityötapoja.
  • tuntemaan projektinjohtamisen perustana olevien kansainväliset määrittelyjen (IPMA, PMI, ISO) perusteet ja       merkityksen projektinjohtamisessa ja sen kehittämisessä.

Projektipäällikkövalmennuksen aikana kuulet lisäksi käytännön esimerkkejä erilaisista projekteista ja vaihdat kokemuksia kollegojen kanssa.

Voitte nyt tilata syventävän projektipäällikkövalmennuksen projektitiimillenne räätälöitynä. Tällöin koulutus järjestetään teidän toivomallanne painotuksella missä päin Suomea tahansa. 

 

Intensiivistä ja käytännönläheistä projektijohtamisen valmennusta

Syventävän projektipäällikövalmennuksen hyödyllisyys perustuu intensiivisiin ja käytännönläheisiin lähiopetuspäiviin sekä niitä edeltävään ja seuraavan omatoimiseen työskentelyyn. Lähiopetuspäivien aikana keskusteluissa ja osallistujaryhmästä valittuihin omiin projekteihin kohdistuvissa ryhmätöissä opitaan käytännössä hyödyntämään eri menetelmiä.

Omatoiminen opiskelu orientoi osallistujia käsiteltäviin aiheisiin sekä ohjaa pohtimaan oman työn kehittämistä sekä soveltamaan opittua omiin projekteihin. Valmennusta tuetaan sähköisellä oppimisympäristöllä, joka toimii keskustelujen ja tehtävien työalustana.

Valmennusprosessi perustuu Suomen Projekti-Instituutin kokemukseen lähes sadan yrityskohtaisen pitkän (yli 8 päivää) valmennusohjelman toteutuksen periaatteisiin ja sisältöihin. Lähiopetuspäivät ja ohjattu itsenäinen työskentely yhdistettynä kokemusten vaihtoon kollegojen kanssa tuottaa jatkuvasti erinomaista palautetta. Tämä valmennus keskittyy projektinjohtamisen menetelmiin ja osallistuja voi täydentää osaamistaan esim. projektitiimin johtamisessa toisella kurssilla.

Tavoitteena IPMA C tai B -sertifiointi?

Valmennus tukee sinua IPMA C -sertifioinnin suorittamisessa ja IPMA B -sertifikaattiin tarvittavan vaativan projektin johtamisessa.

Haluatko lisätietoa syventävästä projektipäällikkövalmennuksesta projektitiimillesi?

Täyttämällä oheisen lomakkeen saat lisätietoa syventävästä projektipäällikön koulutuksesta ja voit pyytää siitä tarjouksen tiimillesi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Syventävä projektipäällikkövalmennus, räätälöitynä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tämä syventävä projektinhallintakoulutus on suunnattu projektinjohtamiskokemusta ja -osaamista jo omaaville projektipäälliköille, jotka haluavat syventää osaamistaan vaativien projektien johtamisessa. Valmennus sopii myös projektitoiminnan menetelmien kehittämisestä vastaaville henkilöille.

Kustannukset

Pyydä tarjous syventävästä projektipäällikön valmennuksesta.

Suomen Projekti-Instituutti Oy

Suomen Projekti-Instituutti Oy – projektijohtamisen koulutusta ja konsultointia.

Projektijohtaminen kehittää liiketoimintaasi

Suomen Projekti-Instituutti Oy (SPI) on kokenut kansainvälinen projektijohtamisen koulutus- ja konsultointiyritys. SPI auttaa asiakkaitaan parantamaan tuloksiaan projektijohtamisen keinoin. Projekti-Instituutilla on lähes 30 vuoden kokemus projektitoiminnan kehittäjänä ja kouluttajana. Valmennuksemme saavat jatkuvasti erinomaista palautetta käytännönläheisyydestä ja hyödynnettävyydestä omassa työssä. Suomen Projekti-Instituutti Oy...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Projekti-Instituutti Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Syventävä projektipäällikkövalmennus, räätälöitynä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Suomen Projekti-Instituutti Oy

Suomen Projekti-Instituutti Oy

Metsänneidonkuja 6
02130 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.projekti-instituutti.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 500 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Syventävä projektipäällikkövalmennus, räätälöitynä täytä seuraavat tiedot: