Talouden ja tuottavuuden johtaminen, Keski-Suomi

Suomen Toimitusjohtajakoulu
Yhteenveto
10 koulutuspäivää + 2 konsultointia
   
Jyväskylä
Koulutus

Talouden ja tuottavuuden johtaminen, Keski-Suomi

Talouden ja tuottavuuden johtamisen valmennusohjelma päivittää pk-yrityksen talousosaamisen nykyhaasteiden tasolle. Talousinformaation hyödyntäminen suunnittelussa ja johtamisessa tehostuu, kun lukujen ymmärrys vahvistuu. Kannattavuus näkyy uudessa valossa, kun tuottavuuden palaset löytyvät ja tarkentuvat.

Ohjelmassa on viisi kahden päivän koulutusjaksoa ryhmässä ja kaksi yrityskohtaista konsultointipäivää.

Konsultoinneissa tarkastellaan ja työstetään päivien teemoja sinun yrityksessä tarkentuvien tavoitteiden mukaisesti. Lopputuloksena syntyy omaan yritykseen räätälöity talouden ja tuottavuuden kehittämissuunnitelma.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talouden ja tuottavuuden johtaminen, Keski-Suomi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Valmennuksen kohderyhmänä ovat pk-yritysten yrittäjät ja johtajat sekä talouden ja tuotannon tehtävissä työskentelevät avainhenkilöt. Ohjelma sopii erinomaisesti myös vastuuseen valmentautuville henkilöille.

Kustannukset

Valmennuksen hinta on 1590 €/henkilö (+ alv24%) sisältäen 10 koulutuspäivää, 2 konsultointia sekä materiaalit.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talouden ja tuottavuuden johtaminen, Keski-Suomi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Toimitusjohtajakoulu

Innokkaina kohti kasvua

Hyvin johdetuissa pk-yrityksissä on Suomen tulevaisuus. Osaavat ihmiset saavat yritykset menestymään. Suomen Toimitusjohtajakoulu Oy on pk-yritysten kumppani menestymisen rakentamisessa. Se tarkoittaa monipuolista liiketoiminnan ja johtamisen ymmärrystä sekä kohderyhmään osuvaa valmennus- ja asiantuntijaosaamista. Tj-koulun valmennusohjelmia järjestetään ympäri Suomea. Pääkaupunkiseutu, Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa,...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Toimitusjohtajakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Toimitusjohtajakoulu

Lehtorouskuntie 8
90650 Oulu

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Talouden ja tuottavuuden johtaminen, Keski-Suomi täytä seuraavat tiedot: