Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Yrittäjävalmennus/Yrittäjyyden ammattitutkinto, Oulu

Suomen Toimitusjohtajakoulu
Yhteenveto
18 kuukautta
   
Oulu
Tutkinto

Yrittäjävalmennus/Yrittäjyyden ammattitutkinto, Oulu

Toimitusjohtajakoulun yrittäjyyden ammattitutkintoon tähtäävä koulutus on suunniteltu kehittämishakuisen toimivan yrityksen ja yrittäjän tarpeisiin.

Ensimmäinen liiketoimintasuunnitelma syntyy ja varastoituu usein yrittäjän mielessä ja se voi kantaa pitkällekin. Muuttuva toimintaympäristö asettaa kuitenkin uusia vaatimuksia liiketoiminnalle, joten yritys tarvitsee päivitetyt suuntaviivat edetäkseen.

Aktiivisesti johdettu ja tulevaisuuteen katsova yritys on paremmin hereillä. Toimitusjohtajakoulussa liiketoimintasuunnitelman laatiminen ja päivittäminen perustuvat ajatukseen jatkuvasta kehittymisestä.

Yrittäjyyden ammattitutkinnon avulla rakennat vankan perustan yrityksesi seuraavaa askelta varten. Olet tukevasti yrityksesi ohjaksissa ja valmiimpi kohtaamaan ympäristön tuomat mahdollisuudet ja muutokset.

Yrittäjyyden ammattitutkinnon laajuus ja rakenne

Toimitusjohtajakoulun yrittäjäkoulutuksessa suoritat Yrittäjyyden ammattitutkinnon, jossa osaamisalana on yritystoiminnan kehittäminen. Yrittäjyyden ammattitutkinto on virallinen Opetushallituksen määrittämä tutkinto, jonka suorittamisesta saat tutkintotodistuksen ja jatko-opintokelpoisuuden.

Yritystoiminnan kehittämisen osaamisala on tarkoitettu yrittäjänä jo toimivalle, yrityksen avainhenkilölle tai sukupolvenvaihdostilanteessa yrityksessä työskenteleville henkilöille.

Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Tutkinnon suorittaminen edellyttää yhden pakollisen tutkinnon osan (yritystoiminnan analysointi,90 osaamispistettä) ja kahden valinnaisen tutkinnon osan (yhteensä 60 osaamispistettä) hyväksyttyä suorittamista.

Valinnaiset tutkinnon osatTuotteistaminenTaloushallintoMyynti ja markkinointiHenkilöstöhallintoSähköinen liiketoimintaUlkomaankauppaTuotannon hallintaFranchising-yrittäminenYrittäjyyden ammattitutkinto Toimitusjohtajakoulussa

Lähipäiviä on yhteensä 12 ja kokoontuminen on noin kerran kuussa. Pääpaino on yrittäjävalmiuksien ja yritystoiminnan kehittämisessä. Koulutus kestää kokonaisuudessaan reilun vuoden.

Lähipäivät sisältävät teoriaopiskelua ja käytännön harjoittelua sekä pari- ja ryhmätyöskentelyä. Pääset jakamaan omaa osaamistasi ja oppimaan uutta yhdessä muiden osallistujien kanssa. Ryhmäpäivien välisen ajan kouluttaudut omassa yrityksessäsi työtä tehden.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjävalmennus/Yrittäjyyden ammattitutkinto, Oulu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kustannukset

490€

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjävalmennus/Yrittäjyyden ammattitutkinto, Oulu? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Toimitusjohtajakoulu

Innokkaina kohti kasvua

Hyvin johdetuissa pk-yrityksissä on Suomen tulevaisuus. Osaavat ihmiset saavat yritykset menestymään. Suomen Toimitusjohtajakoulu Oy on pk-yritysten kumppani menestymisen rakentamisessa. Se tarkoittaa monipuolista liiketoiminnan ja johtamisen ymmärrystä sekä kohderyhmään osuvaa valmennus- ja asiantuntijaosaamista. Tj-koulun valmennusohjelmia järjestetään ympäri Suomea. Pääkaupunkiseutu, Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa,...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Toimitusjohtajakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Toimitusjohtajakoulu

Lehtorouskuntie 8
90650 Oulu

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yrittäjävalmennus/Yrittäjyyden ammattitutkinto, Oulu täytä seuraavat tiedot: