Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Alkusammutuskoulutus (AS1)

Suomen Turvallisuusasiantuntijat
Yhteenveto
2 tuntia
49 EUR + alv 24 % (yht. 60,76 EUR)
Avoin koulutus
Jyväskylä, Tampere, Useita paikkakuntia
Alkavat koulutukset
Tampere
Kurssit tilauksesta 
49 EUR
Suomi
Sopimuksen mukaan 

Alkusammutuskoulutus (AS1)

Alkusammutuskoulutus (AS1) | Suomen TurvallisuusasiantuntijatAlkusammutus estää alkavan tulipalon

Alkusammutus on palonalun sammuttamista saatavilla olevien välineiden avulla. Tulipalon ollessa vielä alkuvaiheessa sammuttaminen on helpointa. Nopealla ja oikeaoppisella toiminnalla tilanteessa tulipalo voidaan tukahduttaa heti alkuunsa tai ainakin hidastaa sen etenemistä. 

Suomen Turvallisuusasiantuntijoiden Alkusammutus (AS1) -koulutukseen kuuluu tunnin mittainen teoriaosio sekä max. tunnin kestävä sammutusharjoitus, jossa sammutetaan käsisammuttimella kaasupalo ja sammutuspeitteellä polttoainepalo.

Koulutuksen sisältö

  • Teoriaosuus sisätiloissa: tulipalon ominaisuudet, alkusammutuksen merkitys ja toiminta tulipalotilanteessa sekä erilaisten palojen sammuttaminen alkusammutusvälineillä
  • Käytännön sammutusharjoitus ulkotiloissa: käsisammuttimen käyttö ja sammutuspeitteen käyttö

Lisätietoja koulutuksesta

Kansimiehen pätevyyskirjaa hankkivat saavat koulutuksesta alkusammutuskortin lisäksi erillisen todistuksen, joka voidaan laittaa liitteeksi kansimiehen pätevyyshakemukseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Alkusammutuskoulutus (AS1), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Alkusammutus 1-koulutus on paloturvallisuuden peruskurssi kaikille työntekijöille. Koulutukseen osallistunut saa Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämän alkusammutuskortin (AS1-kortti), joka on voimassa viisi (5) vuotta.

Kustannukset

Kurssin hinta on 49 €/ hlö + ALV. Kurssin hinta sisältää kahvituksen.

Pyydä tarjous ryhmälle räätälöitävästä koulutuksesta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Alkusammutuskoulutus (AS1)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Turvallisuusasiantuntijat

Suomen Turvallisuusasiantuntijat

Suomen Turvallisuusasiantuntijat

Suomen Turvallisuusasiantuntijat on korttikoulutuksiin erikoistunut asiantuntija- ja koulutusyritys. Tarjolla on useita mahdollisuuksia kuljettajan ammattipätevyysmerkintöjen suorittamiseen.Tarjolla on sekä avoimia kursseja että yrityksellesi räätälöityjä tilauskursseja ympäri Suomen ja Tallinnassa. Koulutuskielinä ovat suomi, ruotsi, englanti, venäjä ja ukraina. Alkusammutuskoulutus Asbestikartoittajan kurssi (AHA-kurssi) Asbestipurkajan...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Turvallisuusasiantuntijat ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Turvallisuusasiantuntijat

Polttolinja 1
40520 Jyväskylä

 Näytä puhelinnumero
www.sutuas.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Alkusammutuskoulutus (AS1) täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Työelämän turvallisuuskoulutukset

KIP Service Oy tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa), kuten Tulityökortti, Työturvallisuuskortti, ja monet muut koulutukset.