Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kosteus-, home- ja teollinen mineraalivilla -kohteen puhdistus ja siivous (KOHOTE SIIVOUS)

Suomen Turvallisuusasiantuntijat
Yhteenveto
3 päivää
   
Espoo
Lupa- ja korttikoulutukset

Kosteus-, home- ja teollinen mineraalivilla -kohteen puhdistus ja siivous (KOHOTE SIIVOUS)

Kosteus-, home- ja teollinen mineraalivilla -kohteen puhdistus ja siivous (KOHOTE SIIVOUS)

Kosteus-, home- ja teollinen mineraalivilla -kohteen puhdistus ja siivous

Asumisterveysasetuksen (2015) mukaan rakennuksen omistaja vastaa rakennuksen terveellisyydestä ja turvallisuudesta, korjaustoimenpiteiden oikeellisuudesta ja vaurioiden ennaltaehkäisystä. Kurssilla opiskellaan siivousprosessin pääpiirteet. Jos kohde on todettu kosteus-ja homevaurioituneeksi tai sieltä löytyy teollisia mineraalivillakuituja, kiinteistön omistajalla on velvoite ryhtyä tarvittaviin siivoustoimenpiteisiin. Laiminlyönnit saattavat johtaa kiinteistön käyttökieltoon aluehallintoviraston tai terveystarkastajan toimesta.

  1. päivä: Käsitteet, terveysasiat, lainsäädäntö, tilaajan ohjeistus
  2. päivä: Tutkimusraportit, kohdekäynti ja selvitys vahinkojen laajuudesta, puhdistuksen suunnittelu ja aikataulutus, mikrobi- ja/tai villapölypuhdistus, seuranta ja laadunvalvonta
  3. päivä: Koneet, laitteet, tilojen suojaukset, henkilökohtainen suojautuminen, työturvallisuus, (mahdollinen) laboratoriovierailu, näyttökoe

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kosteus-, home- ja teollinen mineraalivilla -kohteen puhdistus ja siivous (KOHOTE SIIVOUS), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kaikille kosteus- ja homekohteen siivouksen kanssa tekemisissä oleville omistajille, päälliköille, valvojille, työnjohtajille, siivoustyön suorittajille ja yksityishenkilöille.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetusta koulutuksesta.

Aikataulu

Kolme kurssipäivää päivittäin 9:00 – 16:00.

Kustannukset

1250 € + alv laskulla 7 pv netto ensimmäisestä kurssipäivästä.

Käteismaksut 1500 €  sis. alv suoritetaan kurssin aikana.

Hinnat pitävät sisällään lounaat, kahvit sekä satoja sivuja kurssimateriaalia sähköisessä muodossa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kosteus-, home- ja teollinen mineraalivilla -kohteen puhdistus ja siivous (KOHOTE SIIVOUS)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Turvallisuusasiantuntijat

Suomen Turvallisuusasiantuntijat

Suomen Turvallisuusasiantuntijat

Suomen Turvallisuusasiantuntijat on korttikoulutuksiin erikoistunut asiantuntija- ja koulutusyritys. Tarjolla on useita mahdollisuuksia kuljettajan ammattipätevyysmerkintöjen suorittamiseen.Tarjolla on sekä avoimia kursseja että yrityksellesi räätälöityjä tilauskursseja ympäri Suomen ja Tallinnassa. Koulutuskielinä ovat suomi, ruotsi, englanti, venäjä ja ukraina. Alkusammutuskoulutus Asbestikartoittajan kurssi (AHA-kurssi) Asbestipurkajan...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Turvallisuusasiantuntijat ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Turvallisuusasiantuntijat

Polttolinja 1
40520 Jyväskylä

 Näytä puhelinnumero
www.sutuas.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kosteus-, home- ja teollinen mineraalivilla -kohteen puhdistus ja siivous (KOHOTE SIIVOUS) täytä seuraavat tiedot: