Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kiertotalouden asiantuntija F.E.C 2020, Uusimaa

Suomen ympäristöopisto SYKLI
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Kiertotalouden asiantuntija

Kiertotalouden asiantuntija F.E.C 2020, Uusimaa

Kiertotalouden asiantuntija F.E.C – Further Educated with Companies -koulutus on täydennyskoulutus, joka soveltuu korkeasti koulutetuille työttömille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille, jotka ovat toimineet ympäristöalan tehtävissä tai joilla on vahvaa kiinnostusta oman osaamisen soveltamiseen ympäristöalalla.

Kiertotalouden pääteemat

Projektit- ja kestävä kehitys F.E.C -ohjelmaan kuuluvassa Kiertotalouden asiantuntija -koulutuksessa opiskelija perehtyy kiertotalouteen erityisesti oman osaamisalan näkökulmasta seuraavissa pääteemoissa:

  1. Kiertotalouden kokonaiskuva
  2. Kiertotalous eri toimialoilla
  3. Kiertotalouden liiketoimintamallit
  4. Projektityöskentely

Koulutuksen toteutus

Koulutus kestää 120 arkipäivää alkaen joustavasti toukokuusta lähtien. Koulutus koostuu noin 20 koulutuspäivästä sekä noin 100 päivän työjaksosta. Aloitus tapahtuu porrastetusti siten, että työjaksopaikan löydyttyä, opiskelija voi aloittaa työjakson.

Opiskelupaikan saaminen edellyttää hakijalta sopivan yrityspaikan löytymistä yhteistyössä Suomen ympäristöopisto Syklin kanssa. Paikat täytetään siinä järjestyksessä, kun työjaksopaikat löytyvät.

Koulutus tapahtuu lähipäivinä Syklin tiloissa, Malmilla sekä monimuoto-, etä- ja verkko-opetuksena.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kiertotalouden asiantuntija F.E.C 2020, Uusimaa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

F.E.C (Further Educated with Companies) -koulutus on suunnattu Uudenmaan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille korkeakoulutetuille henkilöille, joilla on aikaisempaa kokemusta ympäristöalan tehtävistä ja/tai vahvaa kiinnostusta oman osaamisen soveltamiseen ympäristöalalla ja kestävän kehityksen edistämisen parissa sekä riittävä asiantuntijuus työjaksopaikassa suoritettavan työjakson toteuttamiseen.

Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi tekninen, luonnontieteellinen, ympäristötieteellinen, kaupallinen tai yhteiskuntatieteellinen.

Kaksivaiheinen haku

Lähetä hakemus molempiin, sekä TE-toimistoon että SYKLIin.

  1. TE -toimisto: Koulutukseen hakeudutaan sähköisesti TE-palvelujen kautta. Pääset hakulomakkeelle esittelyn ylälaidan painikkeen kautta.
  2. SYKLI: Lähetä CV ja lyhyt vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hakemukset@sykli.fi

Mainitse otsikossa miltä te-alueelta haet koulutukseen sekä koulutuksen nimi. Esivalinta tehdään hakemusten perusteella, joten hakemuksessa on tärkeää tuoda esille yksilöityjä perusteluja koulutukseen hakeutumiselle.

Sinulle soitetaan ja saat ohjeistuksen työjaksopaikan hakuun valmistautumiseksi. Voit myös itse selvitellä mahdollista työjaksopaikkaa jo ennen tätä.

Yritykset ja organisaatiot tekevät omien haastattelujensa perusteella lopulliset päätökset yhteistyön aloittamisesta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiertotalouden asiantuntija F.E.C 2020, Uusimaa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen ympäristöopisto SYKLI

Suomen ympäristöopisto SYKLI

Suomen ympäristöopisto SYKLI

Suomen ympäristöopisto SYKLI on valtakunnallinen kouluttaja ja kehittäjä, joka tunnetaan työelämän kestävän kehityksen edelläkävijänä. SYKLI seuraa laajasti kestävään kehitykseen, kiertotalouteen ja ilmastoon liittyvää yhteiskunnallista keskustelua, tutkimusta, ratkaisuja ja osaamistarpeita. Koulutuksissa ja kehittämispalveluissa sovelletaan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä SYKLIn asiakkaiden...


Lue lisää kouluttajasta Suomen ympäristöopisto SYKLI ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen ympäristöopisto SYKLI

Malmin kauppatie 8 B
00700 Helsinki

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kiertotalouden asiantuntija F.E.C 2020, Uusimaa täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: