Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Projektit ja kestävä kehitys F.E.C 2020, Etelä-Savo, Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala

Suomen ympäristöopisto SYKLI
Yhteenveto
120 päivää
   
Etelä-Savo, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo
Työvoimakoulutus
Projektit ja kestävä kehitys F.E.C 2020, Etelä-Savo, Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala | Suomen ympäristöopisto SYKLI

Projektit ja kestävä kehitys F.E.C 2020, Etelä-Savo, Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala

Projektit ja kestävä kehitys F.E.C – Further Educated with Companies-koulutus on täydennyskoulutus, joka soveltuu korkeasti koulutetuille työttömille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille, joilla on vahvaa kiinnostusta oman osaamisen kehittämiseen kestävän kehityksen parissa. Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi tekninen, luonnontieteellinen, ympäristötieteellinen, kaupallinen tai yhteiskuntatieteellinen. Myös koulutusta vastaava osaaminen työelämästä hankittuna voi olla riittävä pohja osallistumiselle.

Projektit ja kestävä kehitys F.E.C -koulutuksessa opiskelija pääsee perehtymään projektitoimintaan, kiertotalouteen ja kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan seuraavissa pääteemoissa:

  • Projektityöskentely
  • Asiantuntijan ajankohtainen osaamispaketti,
    joka sisältää mm. digitaaliset työkalut ja viestintää
  • Kiertotalouden kokonaiskuva
  • Kiertotalous eri toimialoilla
  • Kiertotalouden liiketoimintamallit

Koulutuksen toteutus

Koulutus koostuu noin 20 koulutuspäivästä sekä noin 100 päivän työjaksosta. Koulutus kestää 120 arkipäivää 19.10.2020 alkaen. Koulutus koostuu noin 20 koulutuspäivästä sekä noin 100 päivän työjaksosta. Lisäksi koulutuksessa on loma 5 pv 23.12-31-12.2020.

Koulutus koostuu lähipäivistä, webinaareista, tiimipäivistä sekä itsenäisistä etätyöpäivistä. Opiskelijaksi valitun henkilön pitää olla tarvittaessa valmis matkustamaan koulutuksen
lähipäiviin seuraaville paikkakunnille: Kuopio, Mikkeli ja Joensuu. Opiskelupaikan saaminen edellyttää hakijalta sopivan yrityspaikan löytymistä yhteistyössä Suomen ympäristöopisto Syklin kanssa.

Paikat täytetään siinä järjestyksessä, kun työjaksopaikat löytyvät.

Koulutus tapahtuu lähipäivinä edellä mainituilla paikkakunnilla, sekä monimuoto-, etä- ja verkko-opetuksena.

Kaksivaiheinen haku

Lähetä hakemus molempiin, sekä TE-toimistoon että SYKLIin.

  1. Oman alueesi TE -toimistoon: Koulutukseen hakeudutaan sähköisesti TE-palvelujen kautta. Pääset hakulomakkeelle esittelyn ylälaidan painikkeen kautta.
  2. SYKLI: Lähetä CV ja lyhyt vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hakemukset@sykli.fi

Mainitse otsikossa miltä te-alueelta haet koulutukseen sekä koulutuksen nimi. Esivalinta tehdään hakemusten perusteella, joten hakemuksessa on tärkeää tuoda esille yksilöityjä perusteluja koulutukseen hakeutumiselle. Hakuajan umpeuduttua saat tiedon onko sinut valittu koulutukseen ja saat ohjeistuksen työjaksopaikan hakuun valmistautumiseksi.

Voit myös itse selvitellä mahdollista työjaksopaikkaa jo ennen tätä.

Yritykset ja organisaatiot tekevät omien haastattelujensa perusteella lopulliset päätökset yhteistyön aloittamisesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Projektit ja kestävä kehitys F.E.C 2020, Etelä-Savo, Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

F.E.C (Further Educated with Companies) -koulutus on suunnattu ensisijaisesti Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille korkeakoulutetuille henkilöille, joilla on aikaisempaa kokemusta ympäristöalan tehtävistä ja/tai vahvaa kiinnostusta oman osaamisen soveltamiseen ympäristöalalla ja kestävän kehityksen edistämisen parissa sekä riittävä asiantuntijuus työjaksopaikassa suoritettavan työjakson toteuttamiseen.

Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi tekninen, luonnontieteellinen, ympäristötieteellinen, kaupallinen tai yhteiskuntatieteellinen.

Aikataulu

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus verkon välityksellä MessiLivessä 20.8.2020 alkaen klo 11. Linkit infotilaisuuteen SYKLI:n sivuilla.

Koulutus ajalla 19.10.2020-19.4.2021.

Kustannukset

Työvoimakoulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Projektit ja kestävä kehitys F.E.C 2020, Etelä-Savo, Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen ympäristöopisto SYKLI

Suomen ympäristöopisto SYKLI

Suomen ympäristöopisto SYKLI

Suomen ympäristöopisto SYKLI on valtakunnallinen kouluttaja ja kehittäjä, joka tunnetaan työelämän kestävän kehityksen edelläkävijänä. SYKLI seuraa laajasti kestävään kehitykseen, kiertotalouteen ja ilmastoon liittyvää yhteiskunnallista keskustelua, tutkimusta, ratkaisuja ja osaamistarpeita. Koulutuksissa ja kehittämispalveluissa sovelletaan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä SYKLIn asiakkaiden...


Lue lisää kouluttajasta Suomen ympäristöopisto SYKLI ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen ympäristöopisto SYKLI

Malmin kauppatie 8 B
00700 Helsinki


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Projektit ja kestävä kehitys F.E.C 2020, Etelä-Savo, Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: