Asunto-osakeyhtiön taloushallinnon erityispiirteitä

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
140 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 140 EUR)
Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Asunto-osakeyhtiön taloushallinnon erityispiirteitä

Tavoitteet

Kurssin suoritettuasi ovat sinulle tuttuja taloyhtiön eri tavat rahoittaa menojaan, sekä kiinteistön juoksevat hoitomenot että pitkävaikutteiset hankkeet. Ymmärrät osakkaiden vastuut taloyhtiön rahoituksesta ja miten se jakaantuu osakkaiden kesken. Tiedät missä puitteissa osakas voi valitan ajankohdan osuutensa maksamiselle. Sinulle tulee sekä teorian että harjoitusten avulla tutuiksi talousarvioiden ja lainaosuuslaskelmien laadinta. Pääset tutustumaan vastikereskontran käyttöön saapuvien maksujen seurannassa.

Pääset oppimaan mitä laskelmia taloyhtiön tulee esittää tilinpäätöksessään, jotta osakkaat niistä näkevät miten heidän maksamansa varat on käytetty niihin tarkoituksiin joita varten ne on kerätty. Sinulle tulee tutuksi myös asunto-osakeyhtiön mahdollisuus nk. rahoitusmenettelyllä vaikuttaa osakkaiden maksamien varojen veronalaisuuteen.

Verkko-opinnot voi suorittaa omaan tahtiin, kurssi ei sisällä esim. tiettyyn aikaan toteutettavia verkkoluentoja. Suositeltava opiskeluaika työn ohella n. 2–3 viikkoa. Opintojen laajuus on 70 h.

Keskeinen sisältö:

  • Hoitotalouden kulut, vastiketuotot ja talousarvio
  • Pääomatalouden kulut, vastiketuotot ja talousarvio sekä suurempien hankkeiden eri rahoitusmahdollisuudet
  • Lainaosuuslaskelma: huoneistokohtainen ja tilinpäätöksessä esitettävä
  • Vastikelaskelmat tilinpäätöksessä
  • Rahastointimenettely yhtenä tapana vaikuttaa taloyhtiön verotettavan tulon määrään.

Kurssi on käytettävissä 6 kk ostohetkestä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asunto-osakeyhtiön taloushallinnon erityispiirteitä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu kaikille asunto-osakeyhtiön taloushallinnosta kiinnostuneille: isännöintitoimiston taloushallintotehtäviin aikoville, jäsenenä asunto-osakeyhtiön hallituksessa toimiville ja osakkaana taloyhtiön tilinpäätöksestä informaatiota tarvitseville.

Kurssin suorittaminen ei edellytä aikaisempaa osaamista aiheesta.

Kouluttaja

Hautamäki Timo

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asunto-osakeyhtiön taloushallinnon erityispiirteitä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Asunto-osakeyhtiön taloushallinnon erityispiirteitä täytä seuraavat tiedot: