Brändin kehittämisen tehopaketti

Kesto
6 kuukautta
Hinta
490 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 490 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
6 kuukautta
Hinta
490 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 490 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Brändin kehittämisen tehopaketti

Haaveiletko työstä brändin kehittämisen parissa? Onko brändin kehittäminen organisaatiossa ajankohtaista? Tarvitsetko työkaluja brändin kehittämiseen?

Nämä kolme opintojaksoa yhdessä antavat sinulle hyvät eväät lähteä työstämään brändin kehittämistä käytännössä. Opintojaksoilla pohditaan brändin asiakaslupausta ja bränditarinaa. Lisäksi keskitytään brändikäsikirjaan ja brändimittareihin.

Voit opiskella milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta omaan tahtiisi. Verkkokurssit koostuvat teoriakokonaisuuksista, videoista, esimerkeistä ja harjoitustehtävistä. Tukenasi ovat tarpeesi mukaan asiantuntevat kouluttajamme.

Brändin kehittämisen tehopaketin avulla hankit brändin kehittämisessä tarvittavat perustiedot ja taidot tehokkaasti ja joustavasti. Saat myös todistuksen koulutuskokonaisuuden suorittamisesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Brändin kehittämisen tehopaketti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kouluttaja

Saunamäki Tapio

Rintamäki Tiina

Kustannukset

Koulutuspaketti on voimassa vuoden, jonka aikana voit rekisteröidä koulutukset käyttöösi. Itse koulutukset ovat avoinna 6kk koulutuksen rekisteröintipäivästä alkaen. Säästät 260 euroa ostamalla koulutuksen pakettina.

  • Brändin ja sen arvon määrittely                    250 €
  • Brändin mukaisen markkinointiviestinnän suunnittelu 250 €
  • Brändin kehittäminen                                     250 €

Brändin kehittämisen tehopaketti on edullinen verkkokoulutuspaketti, jonka ostamalla säästät 260€. Koulutuspakettina saat kokonaisuudenhintaan 490€– yksittäin ostettuna koulutusten yhteishinta on 750 €.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Brändin kehittämisen tehopaketti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Suomen Yrittäjäopisto
Nikolaintie 10
62200 Kauhava

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää...

Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu