Brändin kehittämisen tehopaketti

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
6 kuukautta
490 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 490 EUR)
Joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Brändin kehittämisen tehopaketti

Haaveiletko työstä brändin kehittämisen parissa? Onko brändin kehittäminen organisaatiossa ajankohtaista? Tarvitsetko työkaluja brändin kehittämiseen?

Nämä kolme opintojaksoa yhdessä antavat sinulle hyvät eväät lähteä työstämään brändin kehittämistä käytännössä. Opintojaksoilla pohditaan brändin asiakaslupausta ja bränditarinaa. Lisäksi keskitytään brändikäsikirjaan ja brändimittareihin.

Voit opiskella milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta omaan tahtiisi. Verkkokurssit koostuvat teoriakokonaisuuksista, videoista, esimerkeistä ja harjoitustehtävistä. Tukenasi ovat tarpeesi mukaan asiantuntevat kouluttajamme.

Brändin kehittämisen tehopaketin avulla hankit brändin kehittämisessä tarvittavat perustiedot ja taidot tehokkaasti ja joustavasti. Saat myös todistuksen koulutuskokonaisuuden suorittamisesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Brändin kehittämisen tehopaketti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kouluttaja

Saunamäki Tapio

Rintamäki Tiina

Kustannukset

Koulutuspaketti on voimassa vuoden, jonka aikana voit rekisteröidä koulutukset käyttöösi. Itse koulutukset ovat avoinna 6kk koulutuksen rekisteröintipäivästä alkaen. Säästät 260 euroa ostamalla koulutuksen pakettina.

  • Brändin ja sen arvon määrittely                    250 €
  • Brändin mukaisen markkinointiviestinnän suunnittelu 250 €
  • Brändin kehittäminen                                     250 €

Brändin kehittämisen tehopaketti on edullinen verkkokoulutuspaketti, jonka ostamalla säästät 260€. Koulutuspakettina saat kokonaisuudenhintaan 490€– yksittäin ostettuna koulutusten yhteishinta on 750 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Brändin kehittämisen tehopaketti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Brändin kehittämisen tehopaketti täytä seuraavat tiedot: