Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

CAD-tekniikan verkkokoulutus

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
90 päivää
   
Verkossa
Työvoimakoulutus
CAD-tekniikan verkkokoulutus / Suomen Yrittäjäopisto

CAD-tekniikan verkkokoulutus

CAD-tekniikka haltuun!

Oletko insinööri, teknikko tai muun alan ammattilainen? Haluatko lisätä osaamistasi tietokoneavusteisessa piirtämisessä ja mallintamisessa? CAD-tekniikan verkkokoulutus on juuri sinua varten.

Koulutus lisää osaamistasi tietokoneavusteisessa piirtämisessä ja mallintamisessa. Se perehdyttää sinut 2D- ja 3D-suunnittelun yleisiin periaatteisiin, menetelmiin ja käsitteisiin, niin että pystyt käyttämään opittuja taitoja suunnittelutyössä. CAD-tekniikan verkkokoulutuksen avulla laajennat ammattitaitoasi ja parannat asemiasi työnhaussa.

Tavoitteena on, että työllistyt kyseistä tekniikkaa hyödyntäviin työtehtäviin.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältö koostetaan alla olevista aiheista henkilökohtaisten valintojen perusteella.

Koulutuksen osa-alueista ja aiheista koostetaan sinulle tarpeidesi mukaan yhteensä korkeintaan 90 päivää kestävä opintokokonaisuus.

Tarkista CAD-tekniikan verkkokoulutuksen yksityiskohdat TE-palveluiden koulutushaun ilmoituksista oman TE-toimistosi alueella.

CAD 2D

30 päivää

  • AutoCAD-ohjelmisto

Työssäoppiminen

30 päivää

  • Työssäoppiminen tapahtuu yrityksissä

CAD 3D

Kunkin osion kesto 30 päivää

  • Inventor-ohjelmisto
  • SolidWorks-ohjelmisto
  • Revit-ohjelmisto

Työnhakukoulutus

  • Työnhakukoulutus tapahtuu verkko-opintoina ja integroituna muihin aineisiin

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta CAD-tekniikan verkkokoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

CAD-tekniikan verkkokoulutus sopii erinomaisesti eri alojen ammattilaisille, kuten insinööreille, teknikoille tai niille, joilla on muu sopiva koulutustausta tai työkokemus.

Koulutuksessa hankittava tietokoneavusteisten suunnittelu- ja valmistusohjelmien hallinta edistää työllistymistäsi tekniikkaa käyttäviin tehtäviin. Olennaista on myös oma halu laajentaa osaamistasi CAD-tekniikan parissa ja edistää omaa urakehitystä.

Koulutus sopii esimerkiksi

  • insinööreille,
  • teknikoille,
  • tai muiden alojen ammattilaisille.

Koulutukseen hakeutuessasi sinun tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen ja työnhakusi tulee olla voimassa TE-toimistossa.

Hae koulutukseen TE-palveluiden kautta. Koulutuksen yksityiskohdat ja hakuasiat voit tarkistaa TE-toimiston hakuilmoituksesta.

Voit seurata valintojen etenemistä TE-palveluiden Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. 

Tutkinto / todistus

Koulutuksen aikana suoritat Puuteollisuuden perustutkinnosta tutkinnon osan CAD 3D-mallintaminen ja piirustusten tuottaminen tai vaihtoehtoisesti tutkinnon osan 2D-piirtämisestä.

Aikataulu

Aluksi sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma, jonka mukaan opiskelet. Suunnitelmassa määritellään, mitä osioita opintoihisi sisältyy. Suunnitelman laatimisessa otetaan huomioon aiempi kokemuksesi sekä koulutustarpeesi.

CAD-tekniikan verkkokoulutuksessa opiskelet päiväsaikaan verkossa.

Yksi lähipäivä koulutuksen alussa

Verkossa opiskelun lisäksi koulutus sisältää myös yhden pakollisen lähipäivän koulutuspaikkakunnalla. Mikäli koronavirustilanne niin edellyttää, alkaa koulutus ilman lähipäivää suoraan verkossa.

Koulutukseen sisältyy työnhakuvalmennusta integroituna muuhun opetukseen.

CAD-työskentelyyn tarvittava välineistö

Tarvittaessa kouluttaja tarjoaa sinulle CAD-työskentelyyn sopivan kannettavan tietokoneen ja muun tarvittavan välineistön koulutuksen ajaksi.

Työssäoppiminen

Koulutukseen kuuluu myös 30 päivää työssäoppimista yrityksessä. Työssäoppimisjaksolla pääset soveltamaan oppimaasi käytännön tehtävissä.

Kustannukset

Koulutus on osallistujalle maksutonta työvoimakoulutusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta CAD-tekniikan verkkokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Adobe perusosaaminen kuntoon

Asiatalon koulutuksissa saat vankan perusosaamisen Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin oikeista työtavoista ja pian toteutat ammattimaista viestintää.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta CAD-tekniikan verkkokoulutus täytä seuraavat tiedot: