Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Henkilöstöhallinnon täsmäpaketti

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
4 kuukautta
395,20 EUR + alv 24 % (yht. 490,05 EUR)
Joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
henkilöstöhallinnan täsmäpaketti

Henkilöstöhallinnon täsmäpaketti

Haaveiletko työskenteleväsi henkilöstöhallinnon tehtävissä tai haluatko ymmärtää paremmin yrityksesi henkilöstöhallinnon prosessia, palkanlaskennan perusteet ja työsuhteen keskeistä lainsäädäntöä?

Käytännönläheinen henkilöstöhallinnon täsmäpaketti sisältää kolme verkkokurssia henkilöstöhallinnon aihealueista. Kokonaisvaltaisen koulutuspaketin avulla saat hyvät perustiedot mm. henkilöstöhallinnon tehtävissä työskentelemiseen. Täsmäpaketti soveltuu kaikille, jotka tarvitsevat perustietoa henkilöstöhallinnon tehtävistä, palkanlaskennasta ja työlainsäädännöstä. Et tarvitse aikaisempaa osaamista näistä aihealueista.

Henkilöstöhallinnon täsmäpaketin avulla hankit henkilöstöhallinnon työtehtävissä tarvittavat perustiedot ja taidot tehokkaasti ja joustavasti. Saat myös todistuksen koulutuskokonaisuuden suorittamisesta.

Verkkokurssin sisältö

  • Henkilöstöhallinnon perusteet
  • Työlainsäädäntöä käytännönläheisesti
  • Palkanlaskennan perusteet

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstöhallinnon täsmäpaketti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Täsmäpaketti soveltuu kaikille, jotka tarvitsevat perustietoa henkilöstöhallinnon tehtävistä, palkanlaskennasta ja työlainsäädännöstä. Et tarvitse aikaisempaa osaamista näistä aihealueista.

Kustannukset

490 € 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstöhallinnon täsmäpaketti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilöstöhallinnon täsmäpaketti täytä seuraavat tiedot: