Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

HR-asiantuntijan koulutus verkossa

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Jatkuva aloitus
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
HR-asiantuntijan koulutus verkossa

HR-asiantuntijan koulutus verkossa

Koulutuksessa keskitytään monipuolisesti ja käytännönläheisesti hr-asiantuntijan syventäviin aihealueisiin, kuten työlainsäädäntöön, henkilöstösuunnitelmiin, työhyvinvointiin, työsuojeluun ja strategialähtöiseen osaamisen johtamiseen.

Koulutuksen sisältö

Voit valita seuraavia osaamisalan opintoja

  • Henkilöstötyö
  • Työlainsäädäntö
  • Yrityksen henkilöstösuunnitelmat
  • Työsuojelu ja työhyvinvointi
  • Strategialähtöinen osaamisen johtaminen
  • Kehittämisprojektin suunnittelu ja johtaminen

Näiden lisäksi voit valita tarjonnasta myös muita valinnaisia nonstop -verkkokursseja opintojesi tueksi. Näitä voivat olla esimerkiksi kirjanpitoon, tilinpäätöksen, verotukseen, sisäiseen laskentaan ja palkanlaskentaan liittyvät verkkokurssit.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Jos toimit hr-asiantuntijan tehtävissä, voit suorittaa koulutuksen yhteydessä liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon. Tällöin suoritat tutkintoon liittyvänä yhteisenä pakollisena osana myös liiketoiminnan suunnittelun ja toteuttamisen tutkinnon osan.

Verkkokoulutuksen toteutus

Ohjattu koulutus on järjestetty kokonaan verkossa hyödyntäen Moodle-oppimisympäristöä. Vuorovaikutteiseen ja yhteisöllistä oppimista tukevaan koulutukseen kuuluu verkkoluentoja virtuaaliluokassa ja muita itsenäisesti suoritettavia verkko-opintoja tehtävineen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta HR-asiantuntijan koulutus verkossa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat syventää osaamistaan käytännönläheisesti hr-asiantuntijan työtehtävissä, kuten henkilöstön osaamisen kehittämisessä, työhyvinvoinnissa ja työsuojelussa. Voit jo toimia hr-asiantuntijan tehtävissä, kuten henkilöstöpäällikkönä tai hr-spesialistina tai olet siirtymässä asiantuntijan tehtäviin. Koulutus soveltuu myös henkilöille, joilla on tavoitteena kehittää osaamistaan asiantuntijan tasolle.

Kustannukset

Hinta: määräytyy henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi mukaan

  • verkkokurssien hinnat vaihtelevat 140 € – 270 € välillä
  • esim. valitse seuraavat kolme kurssia: Henkilöstötyö, työlainsäädäntö ja yrityksen henkilöstösuunnitelmat → hinta 3 x 270 euroa yht. 810 euroa.

Osin valtion rahoittaman tutkintotavoitteisen koulutuksen omavastuuosuus on 500 €. Koulutus ja tutkinto on myös mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena. Kysy lisää lähimmästä oppisopimustoimistostasi!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HR-asiantuntijan koulutus verkossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta HR-asiantuntijan koulutus verkossa täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: