🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

HR-asiantuntijan koulutus verkossa

Kesto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava toteutus
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava toteutus
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

HR-asiantuntijan koulutus verkossa

HR-asiantuntijan koulutus verkossa

Koulutuksessa keskitytään monipuolisesti ja käytännönläheisesti hr-asiantuntijan syventäviin aihealueisiin, kuten työlainsäädäntöön, henkilöstösuunnitelmiin, työhyvinvointiin, työsuojeluun ja strategialähtöiseen osaamisen johtamiseen.

Koulutuksen sisältö

Voit valita seuraavia osaamisalan opintoja

  • Henkilöstötyö
  • Työlainsäädäntö
  • Yrityksen henkilöstösuunnitelmat
  • Työsuojelu ja työhyvinvointi
  • Strategialähtöinen osaamisen johtaminen
  • Kehittämisprojektin suunnittelu ja johtaminen

Näiden lisäksi voit valita tarjonnasta myös muita valinnaisia nonstop -verkkokursseja opintojesi tueksi. Näitä voivat olla esimerkiksi kirjanpitoon, tilinpäätöksen, verotukseen, sisäiseen laskentaan ja palkanlaskentaan liittyvät verkkokurssit.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Jos toimit hr-asiantuntijan tehtävissä, voit suorittaa koulutuksen yhteydessä liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon. Tällöin suoritat tutkintoon liittyvänä yhteisenä pakollisena osana myös liiketoiminnan suunnittelun ja toteuttamisen tutkinnon osan.

Verkkokoulutuksen toteutus

Ohjattu koulutus on järjestetty kokonaan verkossa hyödyntäen Moodle-oppimisympäristöä. Vuorovaikutteiseen ja yhteisöllistä oppimista tukevaan koulutukseen kuuluu verkkoluentoja virtuaaliluokassa ja muita itsenäisesti suoritettavia verkko-opintoja tehtävineen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta HR-asiantuntijan koulutus verkossa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat syventää osaamistaan käytännönläheisesti hr-asiantuntijan työtehtävissä, kuten henkilöstön osaamisen kehittämisessä, työhyvinvoinnissa ja työsuojelussa. Voit jo toimia hr-asiantuntijan tehtävissä, kuten henkilöstöpäällikkönä tai hr-spesialistina tai olet siirtymässä asiantuntijan tehtäviin. Koulutus soveltuu myös henkilöille, joilla on tavoitteena kehittää osaamistaan asiantuntijan tasolle.

Kustannukset

Koulutus on osittain valtion rahoittamaa ammatillista tutkintoon tai tutkinnon osiin johtavaa koulutusta. Koulutuksen omavastuuosuus yksityishenkilöille on 500 €, kun suoritat 2–3 tutkinnon osaa. Mikäli suoritat vain yhden tutkinnon osan, omavastuuosuus on 300 €.

Jos suoritat koulutusta täydennyskoulutuksena (ilman tutkintotavoitteisuutta) hinnoittelu on kurssikohtainen, 140 €–270 € / kurssi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HR-asiantuntijan koulutus verkossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Suomen Yrittäjäopisto
Nikolaintie 10
62200 Kauhava

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää...

Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu