Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
1,5 vuotta
590 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 590 EUR)
Kysy lisätietoja
   
Useita paikkakuntia
Työelämän tutkinnot

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto / Suomen Yrittäjäopisto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisosaamisen vaatimukset ovat muuttuneet nopeasti. Johto painii yrityksen ja sen osa-alueiden kannattavuuden, tehokkuuden ja muutosjohtamisen haasteiden kanssa. Myös vision ja strategian laatimiseen ja jalkauttamiseen tarvitaan toimintatapoja. Paitsi näihin, saat myös välineitä erilaisten ihmisten ja etätyön johtamiseen, henkilöstön motivointiin, oman ajankäytön hallintaan sekä oman johtajuuden kehittämiseen.

Tule hankkimaan uusinta osaamista johtajuuden tueksi ja suorita johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto työssäsi!

Johtamisvalmennus tarjoaa sinulle uusinta tietoa, toimintatapoja ja välineitä työsi kehittämiseen. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suoritat omassa käytännön johtamistyössäsi. Tutkinnon suorittamista tukevat mahdollisesti muut laatimasi dokumentit.

Johtaminen ja yritysjohtaminen

Johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisalan suorittanut osaa johtaa, suunnitella ja kehittää yrityksen tai vastuualueensa toimintaa. Hän osaa kehittää toimintaansa ja osaamistaan johtajana tai yrityksen omistajana. Hän osaa johtaa yrityksen tai vastuualueen henkilöstöä, taloutta ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta.

Johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisalan suorittanut hallitsee myös valitsemiensa tutkinnon osien erityisalueiden tiedot ja taidot. Valinnaisten tutkinnon osien osaaminen voi liittyä strategiatyön johtamiseen, projektin johtamiseen, työyhteisön kehittämisen johtamiseen, henkilöstön ja osaamisen johtamiseen, asiakkuuksien johtamiseen, talouden johtamiseen tai tuotanto- ja palveluprosessien johtamiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Valmennusohjelma on suunniteltu yrittäjille ja yritysten ja julkisten organisaatioiden johtajille.

Onko sinulla jo johtamisen erikoisammattitutkinnossa vaadittua osaamista? Voit myös suorittaa tutkinnon ilman valmistavaa koulutusta, kysy lisää!

Kustannukset

Koulutus on osittain valtion rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta ja sen osallistumismaksu on 590 €.

Koulutus ja tutkinto on myös mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena. Kysy lisää lähimmästä oppisopimustoimistostasi!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: