Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Johtamiskoulutus verkossa ja livenä

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Omaan tahtiin
Joustavasti
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Vantaa, Verkossa
Koulutus
Johtamiskoulutus verkossa

Johtamiskoulutus verkossa ja livenä

Johtajan työ vaatii monenlaisia taitoja ja siihen ladataan paljon odotuksia. On osattava johtaa, valmentaa, ymmärtää ja viestiä oikealla tavalla.

Sinun täytyy johtaa myös itseäsi. Johtajana sinulta vaaditaan myös jämäkkyyttä, loogisuutta, arvostelu- ja suunnittelukykyä sekä taitoa saavuttaa tavoitteet.

Uusia tietoja ja taitoja johtamistyöhön

Johtamiskoulutuksen aikana kehität omaa yritystäsi tai liiketoimintayksikköäsi.

Kehität myös omaa johtajuuttasi ihmisten ja asioiden johtajana.Johtamiskoulutus sisältää henkilökohtaisen profiilin omasta johtajuudestasi. DISC-analyysi on laajasti maailmalla arvostettu työkalu. Kun johtajana ymmärrät erilaisia ihmisiä, pystyt paremmin hyödyntämään heidän vahvuuksiaan ja johtamaan heitä tavoitteita kohti.

Johtamiskoulutuksessa suoritat arvostetun johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon omassa työssäsi. Tutkintoon kuuluvat näytöt teet kehittämällä omaa yritystäsi tai vastuualuettasi ja omia johtamistaitojasi käytännönläheisesti työssäsi.

Koulutukseen sisältyy halutessasi kaksi erityissisältöistä vaihtoehtoista suuntausta: sote-alan johtaja tai vastuullisuusjohtaja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamiskoulutus verkossa ja livenä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Johtamiskoulutus on suunniteltu yritysten ja julkisten organisaatioiden johtajille ja päälliköille.

Koulutus soveltuu erinomaisesti sotealalla erilaisissa johtamistehtävissä toimiville.

Kustannukset

Koulutus on osittain valtion rahoittamaa ammatillista tutkintokoulutusta. Koulutuksen omavastuuosuus yksityishenkilöille on 590€, oppisopimuksella opiskeleville 90€.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamiskoulutus verkossa ja livenä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johtamiskoulutus verkossa ja livenä täytä seuraavat tiedot: