Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Johtamisohjelma Leader

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
1/2 - 1 vuotta
2 800 EUR + alv 24 % (yht. 3 472 EUR)
Kysy seuraavaa koulutusta
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
 Johtamisohjelma Leader / Suomen Yrittäjäopisto

Johtamisohjelma Leader

Johtamisohjelma Leader verkossa – moderni itsensä ja muiden johtaminen

Leader – johtamisohjelmamme tarjoavat konkreettista ja käytännönläheistä valmennusta kaikille, jotka haluavat kehittyä johtajana. Ohjelma on rakennettu oivalluttavista, vuorovaikutteisista ryhmävalmennuspäivistä, jotka toteutetaan etävälinein.

Valmennuspäivissä teemaluentoina muun muassa ajankäyttö, tuloksellisuus, itsensä johtaminen ja moderni valmentava johtaminen. Lisäksi pureudutaan yritysjuridiikan, talouden, markkinoinnin ja brändityön ajankohtaisiin aiheisiin. Valmennuspäivissä verkostoidut, keskustelet, opit uutta ja saat tukea omaan johtajuuteesi.

Leader – ohjelmat yrittäjille, esimiehille ja johtajille

  • Leader Core – kirkasta tavoitteet ja saavuta tulosta
  • Leader Master – pysähdy oleellisen äärelle ja kasva johtajana
  • Leader Coach.

Kehität johtajuuttasi sinulle tärkeissä osa-alueissa

Konkreettista tulosta syntyy päämäärätietoisen prosessin kautta, tuottavuutta lisäävää toimintatapaa kehittämällä ja viemällä toimenpiteet käytäntöön.

Kehität johtajuutta omassa työympäristössäsi keskittymällä sinulle tärkeisiin osa-alueisiin. Uniikki ja tutkitusti tuloksellinen materiaali luo selkeän rakenteen kehitysprosessiisi.

Henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen saat kokeneelta johtajuuskehittäjältä. Käytämme eri metodeja (valmennus, coaching ja konsultointi) ja haastamme sinut tekemään vaadittavat muutokset.

Positiivisessa ja motivoivassa prosessissa työstät omia aitoja tilanteitasi ja haasteitasi sekä löydät niihin uusia näkökulmia ja ratkaisuja. Sovellat tavoitteet, suunnitelmat ja oivallukset vaiheittain käytäntöön ja huomaat, että kasvat samanaikaisesti tehtävässäsi.

Saat mitattavia tuloksia ja pysyviä muutoksia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisohjelma Leader, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Johtamisohjelma Leader sopii:

  • yritysten tai organisaation esimiehille ja johtajille
  • itsensä ja muiden johtamisesta kiinnostuneille
  • johtajuuden kehittymisestä kiinnostuneille

Kouluttaja

Leader – johtamisohjelmamme toteutetaan kokeneiden johtamiskehittäjien, LMI Finlandin ja Suomen Yrittäjäopiston, yhteistyönä. Johtamisohjelmamme toteutetaan etävalmennuksena, joten voit osallistua mistä vain. Järjestämme myös yrityskohtaisia ryhmiä tarpeen mukaan.

Kustannukset

Valmennuksen hinta on 2800 € + alv 24 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisohjelma Leader? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

5K Asiantuntijasta Esihenkilöksi

Koulutus vahvistaa ymmärrystä roolimuutoksesta asiantuntijasta esihenkilöksi. Samalla koulutus tukee ammatillista kasvua ja ammatti-identiteetin rakentumista.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johtamisohjelma Leader täytä seuraavat tiedot: