Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Johtamisvalmennus Future

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
13.11.2019-15.9.2020
   
Hämeenlinna
Avoin koulutus

Johtamisvalmennus Future

 Johtamisvalmennus Future / Suomen Yrittäjäopisto

Tulevaisuusosaamisella menestykseen

Haluatko kuulua dinosauruksiin vai olla ajan hengessä kehittyvä tulevaisuuden johtaja? Johtamisvalmennus Futuressa vanhat ennakkoluulot räjäytetään ja asiantuntija, tulevaisuustutkija Ilkka Halava suuntaa ajattelun uudelle tasolle.

Elämme murroskautta, jossa ihmiset ja tekoäly järjestelevät tehtäviään uudelleen ja toimintaympäristö on jatkuvassa muutoksessa. Myös johtajan ja johtajuuden on sopeuduttava muutokseen nopeasti pystyäkseen pitämään liiketoimintansa ja alaisensa aikaansa edellä.

Johtamisvalmennus Future tarjoaa näihin kysymyksiin ja pohdintoihin aivan erilaisia, ajattelua herättäviä näkökulmia sekä avaimia uuden johtajuuden hallintaan.

Yrityksen johto avainasemassa

Yrittäjät ovat perinteisesti ennakkoluulottomia, ratkaisukeskeisiä ja pyrkivät näkemään asioissa mahdollisuuksia. Tulevaisuustutkija korostaakin yrittäjäasenteen ja yrittäjien merkitystä: ”Yrittäjät ovat ”rohkelikkoja”, jotka kokeilevat uusia toimintamallejaYrittäjät ovat myös avainasemassa uusien innovaatioiden kehittämisessä jayrittäjille avautuu pelipaikkoja moneen.”

Rohkeiden ja tulevaisuusorientoituneiden yrittäjien ja johtajien osaamista ja työpanosta Suomi tarvitsee jatkossa yhä enemmän. Lähde mukaan kehittämään yritystäsi ja johtajuuttasi kohti tulevaa!

Valmennuksen aikana opiskelija laatii oman johtajuuden kehittämissuunnitelmansa. Lisäksi valmennuksen aikana on mahdollista suorittaa johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Tule mukaan huimaan tulevaisuuden johtamisvalmennukseen selvittämään, mitä välineitä tarvitset johtajan työkalupakkiin 2020 -luvulla!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisvalmennus Future, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tämä valmennus sopii:

  • johtajille, jotka haluavat olla askelen edellä
  • johtajuuden uutta ajattelumallia hakeville
  • kaikille, jotka haluavat kehittyä johtajina
  • yrittäjinä ja johtajina toimiville

Aikataulu

Kokonaisuuteen sisältyy yhdeksän lähitapaamista; sparraavia luentoja, innostavia keskusteluita, räätälöityjä teemapäiviä ja ohjaustapaamisia.

Kouluttaja

Valmennus toteutetaan Suomen Yrittäjäopiston ja Primefrontierin Ilkka Halavan kanssa yhteistyössä. Ilkan luennot ja valmennustilaisuudet ovat keränneet viimeisen neljän vuoden aikana yli 100 000 innostunutta kuulijaa.

Kustannukset

Johtamisvalmennus Futuren hinta sisältäen tutkinnon suorittamisen on 1750 €. Tutkinnon suorittaminen on valtionosuusrahoitteista koulutusta. Mikäli et halua suorittaa tutkintoa ja haluat osallistua valmennukseen, hinta on 3500€ + alv 24%.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisvalmennus Future? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johtamisvalmennus Future täytä seuraavat tiedot: