Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Johtamisvalmennus verkossa

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Omaan tahtiin
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

Johtamisvalmennus verkossa

Johtamisvalmennus verkossa, Suomen Yrittäjäopisto

Johtamisvalmennusta verkkovalmennuksessa

Johtamisosaamisen vaatimukset ovat muuttuneet nopeasti. Johto painii yrityksen ja sen osa-alueiden kannattavuuden, tehokkuuden ja muutosjohtamisen haasteiden kanssa.
Myös vision ja strategian laatimiseen ja jalkauttamiseen tarvitaan toimintatapoja. Paitsi näihin, tarjoamme työkaluja valmennuksessamme erilaisten ihmisten ja etätyön johtamiseen, henkilöstön motivointiin, oman ajankäytön hallintaan sekä oman johtajuuden kehittämiseen.

Uusia tietoja ja taitoja johtamistyöhön

Tule hankkimaan uusinta osaamista johtajuuden tueksi ja suorita johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto työssäsi! Valmennusohjelma on suunniteltu yrittäjille ja yritysten ja julkisten organisaatioiden johtajille.

Johtamisvalmennus verkossa tarjoaa sinulle uusinta tietoa, toimintatapoja ja työkaluja työsi kehittämiseen. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suoritat omassa käytännön johtamistyössäsi. Tutkinnon suorittamista tukevat mahdollisesti muut laatimasi dokumentit. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisvalmennus verkossa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Johtamisen verkkovalmennus sopii johtotehtävissä työskenteleville.

Kustannukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisvalmennus verkossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johtamisvalmennus verkossa täytä seuraavat tiedot: