Johtamiskoulutus verkossa ja livenä

Kesto
Omaan tahtiin
Seuraava toteutus
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
Omaan tahtiin
Seuraava toteutus
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Johtamiskoulutus verkossa ja livenä

Johtamiskoulutus verkossa

Johtajan työ vaatii monenlaisia taitoja ja siihen ladataan paljon odotuksia. On osattava johtaa, valmentaa, ymmärtää ja viestiä oikealla tavalla.

Sinun täytyy johtaa myös itseäsi. Johtajana sinulta vaaditaan myös jämäkkyyttä, loogisuutta, arvostelu- ja suunnittelukykyä sekä taitoa saavuttaa tavoitteet.

Uusia tietoja ja taitoja johtamistyöhön

Johtamiskoulutuksen aikana kehität omaa yritystäsi tai liiketoimintayksikköäsi.

Kehität myös omaa johtajuuttasi ihmisten ja asioiden johtajana.Johtamiskoulutus sisältää henkilökohtaisen profiilin omasta johtajuudestasi. DISC-analyysi on laajasti maailmalla arvostettu työkalu. Kun johtajana ymmärrät erilaisia ihmisiä, pystyt paremmin hyödyntämään heidän vahvuuksiaan ja johtamaan heitä tavoitteita kohti.

Johtamiskoulutuksessa suoritat arvostetun johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon omassa työssäsi. Tutkintoon kuuluvat näytöt teet kehittämällä omaa yritystäsi tai vastuualuettasi ja omia johtamistaitojasi käytännönläheisesti työssäsi.

Koulutukseen sisältyy halutessasi kaksi erityissisältöistä vaihtoehtoista suuntausta: sote-alan johtaja tai vastuullisuusjohtaja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamiskoulutus verkossa ja livenä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku

Kohderyhmä

Johtamiskoulutus on suunniteltu yritysten ja julkisten organisaatioiden johtajille ja päälliköille.

Koulutus soveltuu erinomaisesti sotealalla erilaisissa johtamistehtävissä toimiville.

Kustannukset

Koulutus on osittain valtion rahoittamaa ammatillista tutkintokoulutusta. Koulutuksen omavastuuosuus yksityishenkilöille on 590€, oppisopimuksella opiskeleville 90€.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamiskoulutus verkossa ja livenä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Suomen Yrittäjäopisto
Nikolaintie 10
62200 Kauhava

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää...

Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu