Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Korkeakoulutettujen osaamissalkku

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
5 kuukautta
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
Työvoimakoulutus
Hämeenlinna, Lahti, Rauma, Seinäjoki
Alkavat koulutukset
Hämeenlinna
0 EUR
28.9.2020

Lahti
0 EUR
21.9.2020

Rauma
0 EUR
28.9.2020

Seinäjoki
0 EUR
10.8.2020
Korkeakoulutettujen osaamissalkku

Korkeakoulutettujen osaamissalkku

Koulutuksessa paketoit oman osaamisesi myyntikuntoon. Opit luomaan ammattitaidostasi houkuttelevan tuotteen, jolla erotut joukosta ja jäät mieleen. Brändätyllä asiantuntijuudella herätät luottamuksen ja työnantaja näkee heti, missä olet hyvä. Koulutuksessa hankituin opein myyt ammattitaitoasi entistä kätevämmin sinua kiinnostaviin yrityksiin. Työnantaja erottaa helposti, mitä hyötyjä tuotat yritykselle ja millaista asiantuntemusta hän ostaa.

Koulutuksen sisältö

Pääpaino on lähikoulutuksella, johon sisältyy valmennuksen lisäksi yrittäjä-,sidosryhmä- ja asiantuntijavierailuita. Koulutuksen alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen koulutussuunnitelma. Koulutuksessa osallistut kaikille yhteisiin opintojaksoihin ja valinnaisista jaksoista valitset kolme omia tavoitteitasi parhaiten tukevaa jaksoa.

Koulutus sisältää lähi-, verkko- ja etäopiskelua sekä 40 päivän asiantuntijaharjoittelun yrityksessä. Lähijaksoihin sisältyy valmennuksen lisäksi yrittäjä-, sidosryhmä- ja asiantuntijavierailuita.Koulutuksenverkko- ja etäjaksoihin osallistuminen edellyttää toimivaa verkkoyhteyttä sekä kuulokemikrofonia. Koulutuksen aikana suoritat kätevästi samalla soveltuvan ammattitutkinnon osan tai osia.

 • Yhteiset jaksot
  • Yrittäjyyden perusteet ja monet muodot
  • Viestintä- ja vuorovaikutustaidot
  • Myynti ja markkinointi, markkinointi verkossa
  • Palvelut ja palveluinnovaatiot
  • Yrityksen talous, rahoitus ja verotus
 • Valittavat jaksot
  • Oman osaamisen tuotteistaminen
  • Liiketoimintaosaamisen perusteet
  • Projektit ja projektin hallinta
  • Kansainvälisyys

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Korkeakoulutettujen osaamissalkku, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu korkeasti koulutetuille (yliopisto tai AMK) työnhakijoille, jotka ovat työttömiä tai työttömyysuhan alaisia. Koulutus sopii myös maahanmuuttajille, joilla on hyvä suomen kielen taito.

Aikataulu

Lähetä hakemus!

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, josta koulutuksen opiskelijat valitaan. Valituille ilmoitetaan koulutukseen pääsemisestä henkilökohtaisesti.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Korkeakoulutettujen osaamissalkku? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Korkeakoulutettujen osaamissalkku täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: