Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulutettujen osaamissalkku

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
5 kuukautta
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
2.3.2020
   
Turku
Työvoimakoulutus

Korkeakoulutettujen osaamissalkku

Korkeakoulutettujen osaamissalkku / Suomen Yrittäjäopisto

Korkeasti koulutettujen osaamissalkku -koulutus

Koulutuksessa paketoit oman osaamisesi myyntikuntoon. Opit luomaan ammattitaidostasi houkuttelevan tuotteen, jolla erotut joukosta ja jäät mieleen. Brändätyllä asiantuntijuudella herätät luottamuksen ja työnantaja näkee heti, missä olet hyvä. Koulutuksessa hankituin opein myyt ammattitaitoasi entistä kätevämmin sinua kiinnostaviin yrityksiin. Työnantaja erottaa helposti, mitä hyötyjä tuotat yritykselle ja millaista asiantuntemusta hän ostaa.

Koulutuksen sisältö

Pääpaino on lähikoulutuksella, johon sisältyy valmennuksen lisäksi yrittäjä-,sidosryhmä- ja asiantuntijavierailuita. Koulutuksen alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen koulutussuunnitelma. Koulutuksessa osallistut kaikille yhteisiin opintojaksoihin ja valinnaisista jaksoista valitset kolme omia tavoitteitasi parhaiten tukevaa jaksoa.

Koulutus sisältää lähi-, verkko- ja etäopiskelua sekä 40 päivän asiantuntijaharjoittelun yrityksessä. Lähijaksoihin sisältyy valmennuksen lisäksi yrittäjä-, sidosryhmä- ja asiantuntijavierailuita.Koulutuksenverkko- ja etäjaksoihin osallistuminen edellyttää toimivaa verkkoyhteyttä sekä kuulokemikrofonia. Koulutuksen aikana suoritat kätevästi samalla soveltuvan ammattitutkinnon osan tai osia.

 • Yhteiset jaksot
  • Yrittäjyyden perusteet ja monet muodot
  • Viestintä- ja vuorovaikutustaidot
  • Myynti ja markkinointi, markkinointi verkossa
  • Palvelut ja palveluinnovaatiot
  • Yrityksen talous, rahoitus ja verotus

 • Valittavat jaksot
  • Oman osaamisen tuotteistaminen
  • Liiketoimintaosaamisen perusteet
  • Projektit ja projektin hallinta
  • Kansainvälisyys

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Korkeakoulutettujen osaamissalkku, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu korkeasti koulutetuille (yliopisto tai AMK) työnhakijoille, jotka ovat työttömiä tai työttömyysuhan alaisia. Koulutus sopii myös maahanmuuttajille, joilla on hyvä suomen kielen taito.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Korkeakoulutettujen osaamissalkku? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Korkeakoulutettujen osaamissalkku täytä seuraavat tiedot: