Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Kuljetusalan ammattitutkinto

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Noin 1–1,5 vuotta
Kysy seuraavaa toteutusta
   
Lähiopetus
Seinäjoki
Tutkinto
Kuljetusalan ammattitutkinto

Kuljetusalan ammattitutkinto

Kuljetusalan koulutuksilla on Suomen Yrittäjäopistossa jo pitkät perinteet. Oppilaitoksen ensimmäiset liikenneyrittäjäkoulutukset järjestettiin jo 1990-luvulla. Liikenneyrittäjäkoulutusten rinnalla on toteutettu jo useita vuosia kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuspäiviä ja kuljetusalan esimies- ja työnjohtajakoulutuksia.

Koulutuksen toteutus

Tutkintokoulutuksessa on 12 lähiopiskelupäivää noin 1–1,5 vuoden aikana riippuen aiemmasta osaamisestasi. Lähiopiskelu tapahtuu 1–2 kertaa kuukaudessa. Valtaosa oppimisesta tapahtuu työelämässä ja käytännön tehtävissä.

Käytännönläheinen kuljetusalan työnjohtajan koulutus tukee esimiehen ammatillista kasvua ja esimiehenä kehittymistä, antaa tietoa ja osaamista ihmisten johtamiseen ja motivoimiseen sekä valmiuksia toimia työelämässä työnantajan edustajana.

Koulutuksessa keskitytään kuljetus- ja logistiikka-alan tärkeimpiin säädöksiin, perehdytään turvallisiin työskentelymenetelmiin ja -välineisiin, tutustutaan nykyaikaiseen terminaali- ja varastoteknologiaan sekä opitaan sisäistä ja ulkoista asiakaspalvelua ja yrittäjämäistä ajattelutapaa.

Kuljetusalan ammattitutkinto

Tutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakolliset osat:

  • Kuljetusalan työnjohtajana toimiminen
  • Kuljetustoimintojen suunnittelu ja organisointi

Valinnaiset tutkinnon osat:

  • Varasto- ja terminaalitoimintojen organisointi
  • Kehitystehtävän suunnittelu
  • Tutkinnon osa toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta

Tutkinnon suorittaneen ammattinimikkeitä voi olla työnjohtaja, kuljetussuunnittelija, liikenne-esimies, kuljetusesimies, ajojärjestelijä, vuorovalvoja tai tiiminvetäjä. Tutkinnon suorittanut voi toimia myös erilaisissa kuljetusalan asiantuntija-, suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuljetusalan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kuljetusalan ammattitutkinnon, kuljetusalan työnjohdon osaamisalan suorittaminen tarjoaa kuljetusalan lähiesimiehille hyvät esimies- ja johtamistaidot.

Kustannukset

Kuljetusalan ammattitutkinto koulutus voidaan toteuttaa myös oppisopimuskoulutuksena. Kysy oppisopimusmahdollisuutta oman alueesi oppisopimustoimistolta!

Omaehtoisena ammatillisena lisäkoulutuksena osallistumismaksu on 400 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuljetusalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kuljetusalan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: