Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | Markkinoinnin asiantuntija verkossa

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
11.9.2019
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | Markkinoinnin asiantuntija verkossa

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | Suomen Yrittäjäopisto

Perehdy markkinointiin ja suorita liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Koulutus on osa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalaa.

Voit valita seuraavia osaamisalan opintoja

  • Digitaalinen markkinointiviestintä
  • Digitaalinen myynti
  • Brändin kehittäminen
  • Kehittämisprojektin suunnittelu ja johtaminen

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Jos toimit digitaalisen myynnin tai markkinointiviestinnän työtehtävissä, voit suorittaa koulutuksen yhteydessä liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon. Tällöin suoritat tutkintoon liittyvänä yhteisenä pakollisena osana myös liiketoiminnan suunnittelun ja toteuttamisen tutkinnon osan.

Verkkokoulutuksen toteutus

Ohjattu koulutus on järjestetty kokonaan verkossa hyödyntäen Moodle-oppimisympäristöä. Vuorovaikutteiseen ja yhteisöllistä oppimista tukevaan koulutukseen kuuluu verkkoluentoja virtuaaliluokassa ja muita itsenäisesti suoritettavia verkko-opintoja tehtävineen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | Markkinoinnin asiantuntija verkossa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jotka työssäsi suunnittelet ja toteutat digitaalista myyntiä ja/tai markkinointiviestintää ja haluat laajentaa osaamistasi digitaalisen myynnin ja ja markkinointiviestinnän suunnittelussa ja kehittämisessä.

Koulutus soveltuu hyvin eri alojen yrittäjille ja jatko-opinnoiksi yrittäjyys tutkintoihin tai liiketoiminnan perus- ja ammattitutkintoon. Koulutus on osa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalaa.

Kustannukset

Koulutus on osittain valtion rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Kysy lisää!

Koulutus ja tutkinto on myös mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena. Kysy lisää lähimmästä oppisopimustoimistostasi!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | Markkinoinnin asiantuntija verkossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | Markkinoinnin asiantuntija verkossa täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Hurraamme sinun tiimisi puolesta!

Maailma on täynnä upeita tuotteita ja palveluita. On asiakaskokemuksesta kiinni, mitkä erottuvat joukosta. Myynnin ja asiakastyön pulmiin saat apua Brikin valmennuksista.