Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Maatilan taloutta verkossa

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
637,10 EUR + alv 24 % (yht. 790 EUR)
31.1.2021
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Maatilan taloutta verkossa / Suomen Yrittäjäopisto

Maatilan taloutta verkossa

Tässä verkkovalmennuksessa keskitytään maatilayrityksen tärkeimpiin talouden termeihin yksinkertaisesti ja konkreettisten esimerkkien avulla. Saat perustiedot maatilalla pyörivistä laskelmista aina verotuksesta laajoihin maksuvalmiuslaskelmiin saakka. Opit analysoimaan laskelmia ja näet, miten luvut kehittyvät.

Valmennus antaa sinulle eväitä tutkia maatilan taloutta ja keskustella entistä syvällisemmin tilan menestymisestä ja tulevaisuuden vaihtoehdoista.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Valmennuksen etäluenoilla tarkastelussa ovat seuraavat osa-alueet:

  • Maatilayrityksen tilinpäätös -osa 1
  • Maatilayrityksen tilinpäätös -osa 2
  • Talousjohtaminen – asioita numeroiden takana
  • Maatilan maksuvalmiuden suunnitteleminen
  • Analyysi maatilayrityksen taloustilanteesta

Valmennus toteutetaan joustavasti etävälinein Moodle -verkko-oppimisympäristössä. Sieltä löydät kootusti sekä koulutuspäivien materiaalit, mahdolliset tehtäväpohjat ja linkit verkossa toteutettaviin etäluentoihin ja -tapaamisiin. Opintoja varten tarvitset vain tietokoneen ja verkkoyhteyden. Suosittelemme myös headsettiä (mikrofoni ja kuulokkeet).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maatilan taloutta verkossa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Valmennus soveltuu niin maatilayrittäjille kuin maatalouden sidosryhmille, jotka haluavat varmuutta omaan tekemiseensä maatilayrityksen talousasioiden osalta.

Kustannukset

Valmennuksessa on mahdollista suorittaa sinulle soveltuva tutkinnon osa, jolloin valmennus rahoitetaan osin valtionosuusrahoituksella. Tällöin valmennuksen hinta opiskelijalle on kokonaisuudessaan 250€.

Hinta ilman tutkinnon suorittamista 790€ + alv 24%.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maatilan taloutta verkossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Maatilan taloutta verkossa täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpidon verkkokurssi 2020

Kurssilla selvitetään kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteet, lainsäädäntöä ja sovelletaan opittuja asioita käytännön kirjaustapahtumiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: