MBA-stipendin hakuaika on käynnissä – lue lisää ja täytä hakemus täällä »

Tutkinto
Ei arviointeja

Maatilan yrittäjäkoulutus (Yrittäjyyden ammattitutkinto )

Kesto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Hinta
500 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 500 EUR)
Seuraava toteutus
Jatkuva haku katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Hinta
500 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 500 EUR)
Seuraava toteutus
Jatkuva haku katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Maatilan yrittäjäkoulutus (Yrittäjyyden ammattitutkinto )

Kehitä maatilasi yritystoimintaa!

Maatilayrittäjälle suunnitellussa yrittäjäkoulutuksessa keskiössä on oman tilasi liiketoiminnan suunnittelu. Koulutuksessa perehdyt oman maatilan tavoitteelliseen ja tehokkaaseen kehittämiseen. Parannat yrittäjäosaamistasi ja lisäät osaamista maatilasi suunnitelmallisempaan kehittämiseen tilan tuotantosuunnasta riippumatta.

Koulutuksen jälkeen:

  • hallitset maatilasi yritystoiminnan kokonaisuutena
  • kehität talousosaamistasi oman tilan tietoja hyödyntäen
  • kykenet hyödyntämään omia vahvuuksiasi maatilayrittäjänä
  • teet perusteltuja päätöksiä tilasi kehittämiseksi
  • osaat tulkita laskelmia
  • sinulla on keinoja tuotannon tehostamisen sekä toiminnan kehittämiseen

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Koulutuksemme toteutetaan verkossa sinulle suunnitellun henkilökohtaisen aikataulun mukaisesti. Lähes kaikkiin kursseihin liittyy vuorovaikutteisia webinaareja, joihin voit osallistua. Kurssit sisältävät oman osaamisen ja/tai maatilan kehittämiseen liittyviä tehtäviä, joihin sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta kyseisen aiheen kouluttajalta. Osan koulutukseen liittyvistä kursseista voit suorittaa omassa tahdissasi.

Jokaisella opiskelijalla on oma ohjaaja, joka kulkee vierelläsi koko koulutuksen ajan. Koulutuksen alussa ohjaaja käy kanssasi keskustelun omista tarpeistasi, joiden perusteella suunnittelette yhdessä sinulle sopivan tutkinnon tai sen osan. Sen jälkeen ohjaajasi laatii yhdessä kanssasi sinulle sopivan koulutusaikataulun, joka rakentuu valitsemistasi aiheista ja niiden sisältämistä vuorovaikutteisista webinaareista.  Ohjaajasi on sinuun säännöllisesti yhteydessä ja seuraa opinnoissa edistymistäsi ja antaa tarvittaessa tukea niihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maatilan yrittäjäkoulutus (Yrittäjyyden ammattitutkinto ), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Jatkuva haku

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kouluttaja

Paukku Minna

Kustannukset

Koulutus on osittain valtion rahoittamaa ammatillista tutkintokoulutusta. Koulutuksen omavastuuosuus yksityishenkilöille on 500€.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maatilan yrittäjäkoulutus (Yrittäjyyden ammattitutkinto )? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Suomen Yrittäjäopisto
Nikolaintie 10
62200 Kauhava

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää...

Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu