Maatilan yritysneuvojan valmennus

Kesto
Omaan tahtiin
Seuraava toteutus
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
Omaan tahtiin
Seuraava toteutus
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maatilan yritysneuvojan valmennus

Maatilan yritysneuvojan valmennus

Yritysneuvojakoulutuksen aikana vahvistat maatilayrityksen liiketoiminnan analysointitaitojasi, yrityksen talouteen ja rahoitukseen liittyvää osaamistasi sekä viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi.

Henkilökohtainen käyttäytymisanalyysi parantaa itsetuntemustasi ja antaa työkaluja tehostaa yhteistyökumppanien kanssa työskentelyä. Samalla kasvatat verkostojasi ja opit toisilta yritysneuvontaa tekeviltä henkilöiltä!

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutuksemme toteutetaan verkossa sinulle suunnitellun henkilökohtaisen aikataulun mukaisesti. Lähes kaikkiin kursseihin liittyy vuorovaikutteisia webinaareja, joihin voit osallistua. Kurssit sisältävät oman osaamisen ja/tai maatilan kehittämiseen liittyviä tehtäviä, joihin sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta kyseisen aiheen kouluttajalta. Osan koulutukseen liittyvistä kursseista voit suorittaa omassa tahdissasi.

Jokaisella opiskelijalla on oma ohjaaja, joka kulkee vierelläsi koko koulutuksen ajan. Koulutuksen alussa ohjaaja käy kanssasi keskustelun omista tarpeistasi, joiden perusteella suunnittelette yhdessä sinulle sopivan tutkinnon tai sen osan. Sen jälkeen ohjaajasi laatii yhdessä kanssasi sinulle sopivan koulutusaikataulun, joka rakentuu valitsemistasi aiheista ja niiden sisältämistä vuorovaikutteisista webinaareista.  Ohjaajasi on sinuun säännöllisesti yhteydessä ja seuraa opinnoissa edistymistäsi ja antaa tarvittaessa tukea niihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maatilan yritysneuvojan valmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku

Kohderyhmä

Valmennus on tarkoitettu yritysneuvontaa tekeville henkilöille ja organisaatioille, jotka haluavat päivittää osaamistaan sekä kehittää toimintaansa entistä paremmiksi maatilojen kumppaneiksi.

Kustannukset

Koulutus on osittain valtion rahoittamaa ammatillista tutkintokoulutusta. Koulutuksen omavastuuosuus yksityishenkilöille on 500€.

Valmennusta toteutetaan myös organisaatioille räätälöitynä pakettina.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maatilan yritysneuvojan valmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Suomen Yrittäjäopisto
Nikolaintie 10
62200 Kauhava

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää...

Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu