Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Maatilan yritysneuvojan valmennus

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Omaan tahtiin
15.1.2021
   
Lähiopetus
Seinäjoki
Koulutus
Maatilan yritysneuvojan valmennus

Maatilan yritysneuvojan valmennus

Maatilan yritysneuvojan valmennus on maatilojen yritysneuvojille ja asiakaspalvelijoille suunnattua yritysneuvojan erikoisammattitutkintoon johtavaa valmennusta. Valmennuksessa painotetaan erityisesti:

  • Maatilakokonaisuuden hallintaa
  • Omien yritysneuvontataitojen parantamista
  • Monipuolisten asiakastilanteiden sujuvaa käsittelyä
  • Maatilayritysten liiketoiminnan analyysitaitojen vahvistamista

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Kyseessä on kokonaisvaltainen valmennus, jossa keskitytään yritysneuvontatyössä tarvittavan osaamisen kehittämiseen. Valmennuksen aikana vahvistat liiketoiminnan analysointitaitojasi, yrityksen talouteen ja rahoitukseen liittyvää osaamistasi sekä viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi. Henkilökohtainen Insights Discovery -testaus parantaa itsetuntemusta ja antaa työkaluja tehostaa yhteistyökumppanien kanssa työskentelyä. Valmennuksessa kasvatat verkostojasi ja opit toisilta yritysneuvontaa tekeviltä henkilöiltä.

Valmennusta on uudistettu niin yritysneuvoja- kuin maatila-asiakkaiden palautteen perusteella lisäämällä mukaan asiakaslähtöisyyttä, kumppanuusajattelua sekä ripauksen palvelumuotoilua. Valmennus keskittyy olennaiseen ja tarjoaa ajankohtaista tietoa ja käytännön työkaluja yritysneuvontatyön tueksi.

Valmennus toteutetaan lähipäivien sekä kehittämistehtävien avulla, jotka suoritetaan omaan työhön liittyen. Näin taataan heti käyttökelpoiset tulokset ja täysi hyöty opiskelijalle ja hänen organisaatiolleen. Tutkinnon voi suorittaa osin myös verkko-opintoina.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maatilan yritysneuvojan valmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Valmennus on tarkoitettu yritysneuvontaa tekeville henkilöille ja organisaatioille, jotka haluavat päivittää osaamistaan sekä kehittää toimintaansa entistä paremmiksi maatilojen kumppaneiksi.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetusta valmennuksesta.

Kustannukset

Maatilan yritysneuvojan valmennus ja tutkinnon suorittaminen on osin valtion rahoittamaa, jolloin sinulle jää maksettavaksesi vain omavastuuosuus (500 €). Koulutukseen on mahdollista lähteä mukaan myös oppisopimuksella tai omakustanteisesti.

Valmennusta toteutetaan myös organisaatioille räätälöitynä pakettina.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maatilan yritysneuvojan valmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Maatilan yritysneuvojan valmennus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: