Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Nuorten yrittäjyyspaja

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
n. 2 kuukautta
0 EUR + alv 24 % (yht. 0 EUR)
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Joensuu, Turku
Työvoimakoulutus

Nuorten yrittäjyyspaja

Nuorten yrittäjyyspajat / Suomen Yrittäjäopisto

Hae mukaan Nuorten yrittäjyyspajaan lähialueellasi!

Nuorten yrittäjyyspajassa laaditaan yhdessä askelmerkit sinun yrityksellesi. Sinulla on liikeidea ja tahtoa kehittää siitä toimiva bisnes? Suomen Yrittäjäopistolla on kokemusta yrittäjien sparraamisesta ja ohjaamisesta kohti oman yrityksen käynnistämistä.

Nuorten yrittäjyyspaja NYP koostuu kartoitusjaksosta, varsinaisesta yrittäjyyspajasta sekä kolmen kuukauden seurantajaksosta, jonka aikana järjestetään eri aihealueiden teemapäiviä.

Mikä yrittäjyyspaja?

Nuorten yrittäjyyspaja (NYP) on maksuton yrittäjyyskoulutus alle 30-vuotiaille yrittäjyydestä kiinnostuneille. Pajassa työstetään yrittäjyyden aiheita - yrityksen perustamiseen liittyviä toimia, taloutta, myyntiä ja markkinointia ja verkostoja.

Pajassa toimitaan työpajatyyppisesti - aiheita käsitellään käytännön tehtävin valmentajan ohjauksessa. Lisäksi pajassa vierailee asiantuntijoita rahoitus- ja vakuutusalalta, yrittäjiä ja verkostojen edustajia.

Pajassa työstät omaa liiketoimintasuunnitelmaasi Suomi.fi-palvelun sähköisessä ympäristössä. Saat suunnitelmien tekemiseen valmentajan sekä koko ryhmän tuen. Tarvittaessa myös henkilökohtainen yritysmentori sparraa sinua.

Mitä yrittäjyyspaja antaa?

Saat yrittäjyyspajassa yrittämiseen liittyvät perustiedot ja -taidot sekä opit hahmottaman yrityksen toiminnan kokonaisprosessin. Saat pajassa ammattitaitoista ohjausta yrityksen perustamiseen ja liiketoiminnan suunnitteluun, verkostoidut oman ryhmäsi jäsenten kanssa sekä yrittäjälle tärkeiden sidosryhmien kanssa. Tavoitteena on, että sinulla on pajan päättyessä liiketoimintasuunnitelma valmiina tai jatkosuunnitelma muualle työllistymiseksi. Valmennuksen käynti ei velvoita y-tunnuksen hankkimiseen.

Yrittäjyyspajan sisältö

 • Kartoitusjakso 10 pv
  • Johdatus yrittäjyyteen
  • Liikeidean kiteytys
 • Yrittäjyyspaja 30 pv
  • Liiketoiminnan suunnittelun perusteet
  • Asiakkuudet ja tuotteistaminen
  • Markkinoinnin suunnittelu ja verkostot
  • Myynnin suunnittelu ja verkostot
  • Yrityksen talous
  • Yrityksen perustaminen ja ilmoitukset
 • Teemapäivät 3 pv
  • Yrittäjyyden monet muodot
  • Asiakkuudet ja verkostot – avaimet yrityksen menestymiseen
  •  Ajankohtaista verotuksesta
  • Markkinointi sähköisessä ympäristössä ja verkkokauppa
  • Kansainvälistyminen
  • Yritysklinikka- ja päätöspäivä sekä todistusten jako (lähipäivä)

Teemapäivät järjestetään pajan jälkeen 3 kuukauden seurantajakson aikana. Valitset tarjolla olevista aiheista sinua vähintään kaksi kiinnostavaa päivää ja osallistut koko ryhmälle yhteiseen päätöspäivään.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Nuorten yrittäjyyspaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Oletko kiinnostunut oppimaan liiketoiminnan suunnittelusta ja yrittäjyydestä? Harkitsetko oman yrityksen perustamista tai aiotko jatkaa yritystä omistajanvaihdoksen kautta? Hae mukaan!

Voit hakea Yrittäjyyspajaan, jos olet alle 30-vuotias ja olet työtön tai työttömyysuhan alainen. Olet kiinnostunut yrittäjyydestä ja motivoitunut oman liiketoiminnan suunnitteluun tai kiinnostunut jatkamaan jo olemassa olevaa yritystä omistajanvaihdoksen kautta. Paja sopii myös sinulle, joka haluat löytää uusia tapoja oman osaamisesi tuotteistamiseen ja myyntiin. Sinulta edellytetään riittävää suomen kielen taitoa, sillä pajassa työskennellään suomen kielellä.

Aikataulu

Koulutus koostuu lähi-, etä- ja verkko-opiskelusta. Kartoitusjakso toteutetaan lähiohjauksessa. Varsinainen yrittäjyyspaja toteutetaan lähiohjauksessa sekä osittain itsenäisenä työskentelynä Moodle-verkko-oppimisympäristössä. Myös osa teemapäivistä toteutetaan Moodlen kautta. Tämä edellyttää tietokonetta ja internet-yhteyttä. Hakuilmoituksessa on erikseen ilmoitettu, mikäli pajaan voi osallistua Skype-yhteyden välityksellä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Nuorten yrittäjyyspaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Nuorten yrittäjyyspaja täytä seuraavat tiedot: