Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Pätevöidy päivittämällä

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Useita toteutuksia
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Työvoimakoulutus
Uudelle uralle -verkkokoulutus

Pätevöidy päivittämällä

Pätevöidy päivittämällä -koulutus auttaa sinua päivittämään osaamisesi tulevaisuuden työtä varten ammatillisia tutkinnon osia suorittamalla.

Se on yksilöllisesti suunniteltu työssäoppimispainotteinen ammatillinen verkkokoulutus uutta työtä etsivälle ja ammattitaitoaan vahvistavalle.

Koulutuksen tavoitteena on päivittää tai lisätä nykyistä osaamista työelämän vaatimuksia vastaavaksi ja parantaa työllistymistä avoimille työmarkkinoille. Koulutus tähtää ammatillisten tavoitteittesi kannalta sopivaan osatutkinnon suorittamiseen. Saat virallisen todistuksen tutkinnon osan suorittamisesta.

Koulutuksen toteutus ja kesto

Sinulle laaditaan koulutuksen alussa henkilökohtainen koulutussuunnitelma, jonka mukaisesti suoritat 1–3 tutkinnon osaa verkko-opintoina ja työssäoppimispaikassa. Suoritettavat tutkinnon osat valitset koulutuksen alussa yhdessä sinulle nimetyn ohjaajan kanssa.

Koulutus käynnistyy, kun työssäoppimispaikkasi varmistuu. Autamme sinua työssäoppimispaikan hankkimisessa.

Koulutuksen kesto on 6 kuukautta.

Koulutuksen sisältö

Verkkokoulutuksessa opiskelet joustavasti verkossa. Verkko-opintoja varten tarvitset oman tietokoneen ja toimivan nettiyhteyden.

  • Yksilöllinen ammatillinen opiskelupolku
  • Valittujen tutkinnon osien koulutus verkossa
  • Työssäoppiminen yrityksessä
  • Tutkinnon osan suorittaminen näyttöinä työtehtävissä
  • Tarvittaessa työllistymisen sparraus ja henkilökohtaista ohjausta opintoihin

Tutkinnon osien verkkokursseilla on monipuolisesti materiaalia, videoita, artikkeleita, harjoitustehtäviä ja osaamistasi mittaavia testejä. Henkilökohtaista ohjausta on saatavilla tarpeen mukaan. Oppimaasi sovellat käytännön tehtävissä työssäoppimispaikassa.

Tutkinnon osia voit suorittaa liiketoiminnan perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnosta tai yrittäjän ammattitutkinnosta. Lähiesimiestyön ammattitutkinnon sisällöistä voit suorittaa yksittäisiä verkkokursseja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pätevöidy päivittämällä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömälle tai työttömyysuhan alla olevalle yli 20-vuotiaalle työnhakijalle, joka haluaa täydentää tai kehittää ammattitaitoaan. Pätevöidy päivittämällä sopii erinomaisesti myös hakijalle, jolta puuttuu tutkintotodistus työelämässä hankitusta osaamisesta

Aikataulu

Koulutukseen on jatkuva haku 5.12.2021 saakka. Koulutus on hakijalle maksutonta työvoimakoulutusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pätevöidy päivittämällä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Pätevöidy päivittämällä täytä seuraavat tiedot: