Projektinhallinta

Kesto
Omaan tahtiin
Hinta
120,97 EUR + alv 24 % (yht. 150 EUR)
Seuraava toteutus
Jatkuva aloitus katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
Omaan tahtiin
Hinta
120,97 EUR + alv 24 % (yht. 150 EUR)
Seuraava toteutus
Jatkuva aloitus katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Projektinhallinta

Projektinhallinta

Projektinhallinnalla tarkoitetaan resurssien organisointia ja hallintaa siten, että projekti toteutuu suunnitellun sisältöisenä ja laatuisena, laaditun aikataulun sekä budjetin mukaisesti. Projektin hallinnassa otetaan huomioon myös viestintä, laatu ja riskit. Projektin hallinnan avulla pyritään varmistamaan, että projekti suunnitellaan niin, että sille asetetut tavoitteet pystytään täyttämään mahdollisimman hyvin. Projektin toteutusta seuraamalla ja toimintaa ohjaamalla varmistutaan siitä, että projektissa saavutetaan sille asetetut tavoitteet.

Tavoitteena on, että kurssin käytyäsi ymmärät projektityöskentelyn merkityksen työelämässä ja osaat laatia projektisuunnitelman annettujen ohjeiden pohjalta. Osaat toimia projektin jäsenenä projektiorganisaatiossa projektin tavoitteiden mukaisesti. Ymmärrät projektin suunnittelun ja toteutuksen eri vaiheet. Koulutus antaa sinulle projektinhallinnan perustiedot ja -taidot projektityöskentelyn tueksi.

Kurssin aiheita 

Yleisellä tasolla

  • Projektityön luonne ja projektiorganisaatio
  • Projektisuunnittelu
  • Projektin hallinta
  • Projektin dokumentointi ja raportointi

Tietotekniikan projektit lyhyesti

  • Projektityypit
  • Projektoinnin työvälineet

Opiskelutunnuksesi on voimassa 6 kk.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Projektinhallinta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Jatkuva aloitus

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat ymmärtää projektityön merkityksen ja oppia parempaa projektinhallintaa.

Kouluttaja

Johanna Kokkomäki, KTM, AmO

Johanna on toiminut lähes kymmenen vuoden ajan erilaisissa projektitehtävissä. Hänellä on kokemusta sekä projektisuunnittelijana että projektipäällikkönä toimimisesta ja hän on työskennellyt sekä alueellisissa, valtakunnallisissa että kv-projektissa. Suomen Yrittäjäopistolla Johanna on toiminut projektipäällikkönä vuodesta 2016 lähtien.

Kustannukset

150,00 € (sis. alv 24 %).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Projektinhallinta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Suomen Yrittäjäopisto
Nikolaintie 10
62200 Kauhava

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää...

Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu