⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea! »

Koulutus
Ei arviointeja

Sisustustekstiilien valmistaja/stailaaja

Suomen Yrittäjäopisto, paikassa Tampere (+1 sijaintia)
Kesto
1,5 vuotta
Hinta
200 EUR
Seuraava toteutus
8 elokuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kesto
1,5 vuotta
Hinta
200 EUR
Seuraava toteutus
8 elokuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Sisustustekstiilien valmistaja/stailaaja

Sisustustekstiilien valmistaja/stailaaja

Sisustustekstiilien valmistajan/stailaajan koulutuksessa kehität taitojasi erilaisten kodin tekstiilien suunnittelussa ja valmistuksessa. Opit ottamaan huomioon tilan muun sisustuksen, opiskelet sisustussuunnittelua ja erilaisten tilojen stailaamista.

Sisustuksen salat haltuun käytännössä tekemällä

Sisustustekstiilien valmistajan/stailaajan koulutuksen opiskelu on käytännönläheistä ja perustuu tekemällä oppimiseen.

Koulutuksessa keskitytään ensi sijassa ommeltavien sisustustekstiilien valmistukseen. Pääset alusta asti suunnittelemaan ja kaavoittamaan, leikkaamaan ja valmistamaan erilaisia tekstiileitä kuten irtopäällisiä, verhoja, torkkupeitteitä ja koristetyynyjä. Perehdyt myös  sisustussuunnittelun perusteisiin ja tilan stailaukseen.

Sinulta ei vaadita aikaisempaa alan koulutusta tai työkokemusta. Opit kaikki olennaiset taidot koulutuksen aikana. Sisustustekstiilien valmistajan/stailaajan koulutukseen hakeutumiseen riittää, että sinulla on perusompelutaidot ja kiinnostus sisustamiseen.

Sisustustekstiilien valmistajan/stailaajan koulutuksen kesto

Sisustustekstiilien valmistajan/stailaajan koulutus kestää 1½ vuotta. Koulutusta on kahtena päivänä viikossa. Lomaa koulutuksen aikana on talvi- ja syyslomaviikoilla, joululomaa 3 viikkoa sekä kesälomaa 7 viikkoa.

Koulutus sisältää lähiopiskelun lisäksi etäopiskelua. Se on sivutoimista, eikä näin ollen vaikuta saamiisi etuuksiin. Sisustustekstiilien valmistajan/stailaajan koulutuksessa koulutusaikaa on viikossa on 24 oppituntia, joten se soveltuu mainiosti myös työssäkäyville.

Yrittäjyysopinnot ohessa

Sisustustekstiilien valmistajan/stailaajan koulutuksen aikana tai sen jälkeen voit myös kätevästi suorittaa yrittäjyysopinnot. Yrittäjyysosaamisesta on erityistä hyötyä alan yrittäjäksi aikovalle. Haittaa niistä ei ole, vaikka aikoisitkin työskennellä alalla toisen palveluksessa. Asiakaslähtöinen ajattelu on aina paikallaan ja on arvostettu taito työelämässä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sisustustekstiilien valmistaja/stailaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

8 elokuuta, 2023

  • Lähiopetus
  • Tampere

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: jatkuva haku

Kohderyhmä

Koulutus sopii sinulle, jos

  • sinulla on visuaalista silmää
  • pidät käsillä tekemisestä
  • olet kiinnostunut sisustamisesta
  • sinulla on perusompelutaidot

Tutkinto / todistus

Voit opiskella joko Kodin stailaus tekstiileillä -monimuotokoulutuksessa koko tekstiili- ja muotialan ammattitutkinnon ja perehtyä siinä myös ommeltavien sisustustekstiilien valmistamiseen tai suorittaa verkko-opintoina pelkästään tutkinnon osan Stailaaminen ja visualisointi.

Aikataulu

Sisustustekstiilien valmistajan/stailaajan koulutus kestää 1½ vuotta.

Kustannukset

Koulutusmaksu on 200 €. Maksu sisältää opetuksen lisäksi harjoitusmateriaalit.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisustustekstiilien valmistaja/stailaaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Suomen Yrittäjäopisto
Nikolaintie 10
62200 Kauhava

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää...

Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu