Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Sisustustekstiilien valmistajan koulutus

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
n. 1,5–2 vuotta
Joustavasti
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Teuva
Työvoimakoulutus
Sisustustekstiilien valmistajan koulutus

Sisustustekstiilien valmistajan koulutus

Sisustustekstiilien valmistajan koulutus antaa sinulle osaamisen sisustamiseen ja sisustustekstiilien valmistamiseen.

Koulutus on suunnattu aikuisopiskelijoille, joten vaatimuksena on vähintään 18 vuoden ikä. Aikaisempaa osaamista alalta ei vaadita. Erinomainen lähtökohta opinnoissa menestymiseen on oma motivaatio opiskeluun ja alan tehtäviin työllistymiseen.

Sisustustekstiilien valmistajan opinnot

Sisustusalan koulutus koostuu orientaatiosta, pakollisista opinnoista ja valinnaisista opinnoista.

Pakollisia opintoja ovat

  • Ompelun perusteet
  • Erilaisten sisustustekstiilien valmistaminen
  • Sisustussuunnittelun perusteet
  • Sisustusprojektin toteuttaminen
  • Osaamisen tuotteistaminen ja markkinointi

Valinnaisia opintoja ovat

  • Stailaus
  • Verhoilu
  • Asiakaspalvelu ja myyntityö
  • Työskentely teollisuudessa
  • Yritystoiminnan suunnittelu

Sisustustekstiilien valmistajan koulutuksen toteutus

Sisustustekstiilien valmistajan koulutus sisältää lähiopiskelua, verkko-opiskelua ja työpaikalla tapahtuvaa opiskelua. Käytännön työtaitojasi kartutat ja opit ennen muuta tekemällä.

Opintojesi toteutus suunnitellaan yksilöllisesti ja sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Lue lisää aikuisopiskelusta Suomen Yrittäjäopistolla.

Koulutuksen alussa hankitaan työpaikka, jossa suoritat osan opiskelustasi. Työpaikat valitaan niin, että ne tukevat oppimis- ja työllistymistavoitteitasi. Työpaikkoja sinulla on opintojen aikana tyypillisesti 2–3 kpl. Työpaikkojen määrä riippuu sinulle tehdystä henkilökohtaisesta suunnitelmasta ja työpaikan tarjoamista mahdollisuuksista.

Sisustustekstiilien valmistajan koulutuksen kesto määräytyy HOKS:n mukaan. Koulutuksen tyypillinen kesto on n. 1,5–2 vuotta.

Sisustustekstiilien valmistaja työelämässä

Tutkinnon suorittamisen ohella tavoitteena on työllistyminen alan työtehtäviin kaupan alalle, teollisuuden palvelukseen tai yrittäjäksi.

Taideteollisuusalan perustutkinnon suorittaneena voit toimia yrittäjänä tai alan mukaisissa työtehtävissä tuotteiden suunnittelu- ja valmistustehtävissä, tilojen suunnittelu- ja rakentamistehtävissä, palvelujen suunnittelu- ja toteuttamistehtävissä, ohjaustoiminnassa, teollisessa tuotannossa, asiakaspalvelussa ja myyntityössä sekä korjaus-, rakentamis- ja huoltotehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?Jos haluat lisätietoa aiheesta Taideteollisuusalan perustutkinto | sisustustekstiilien valmistaja (artesaani), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sisustustekstiilien valmistajan koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu aikuisopiskelijoille, joten vaatimuksena on vähintään 18 vuoden ikä. Aikaisempaa osaamista alalta ei vaadita. Erinomainen lähtökohta opinnoissa menestymiseen on oma motivaatio opiskeluun ja alan tehtäviin työllistymiseen.

Aikataulu

Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan. Koulutuksen tyypillinen kesto on n. 1,5–2 vuotta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisustustekstiilien valmistajan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sisustustekstiilien valmistajan koulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: