Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

SolidWorks osamallinnus 1

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Omaan tahtiin
306,45 EUR + alv 24 % (yht. 380 EUR)
Jatkuva aloitus
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
SolidWorks osamallinnus 1

SolidWorks osamallinnus 1

Solidworks on erittäin paljon käytetty ohjelmisto teollisuudessa, josta bottom up mallin periaatetta voi suoraan hyödyntää.

Koulutuksen sisältö ja toteutus: (108 full hd videota)

Osamallinnus on laaja kokonaisuus, jossa käydään läpi ja opitaan solidworksin osamallinnuksen perusteita. Kurssi sisältää runsaasti olennaista tietoa Bottom up osien mallintamisesta yleisempien piirteiden ja osamallien osalta.

Koulutus on toteutettu laadukkailla, yksityiskohtaisilla videoilla, joita järjestyksessä seuraamalla ja mukana tekemällä oppii tehokkaasti ohjelman peruskäytön.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SolidWorks osamallinnus 1, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

oulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat oppia Solidworksin bottom up osamallinnuksen. Heillä ei ole aikaisempaa kokemusta ohjelmasta tai ovat epävarmoja osaamisestaan. Koulutuksen jälkeen opiskelijat osaavat mallintaa monenlaisia osamalleja oikein ja järkevästi. Tuntevat ohjelmiston logiikan ja osaavat hyödyntää ohjelmiston toimintaperiaatetta sekä käyttää sitä itsenäisesti.

Kouluttaja

Tämän kurssin tekijä on teollinen muotoilija ja teknologiakouluttaja Teijo Hyttinen.

Kustannukset

380€

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SolidWorks osamallinnus 1? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta SolidWorks osamallinnus 1 täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: