Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Taloushallinnon digitaitaja verkossa

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
100 tai 120 päivää
   
Verkossa
Työvoimakoulutus
Taloushallinnon digitaitaja verkossa / Suomen Yrittäjäopisto

Taloushallinnon digitaitaja verkossa

Digitalisaatio taloushallintoa tehostamaan Taloushallinnon digitaitaja verkossa -koulutuksessa voit kasvattaa taloushallinnon osaamistasi ja taitojasi digitaalisen taloushallintojärjestelmän hyödyntämisessä. Samalla suoritat kätevästi liiketoiminnan ammattitutkinnosta joko tutkinnon osan Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen tai jonkin muun tutkinnon osan taloushallinnon osaamisalalta. Opiskelet verkossa.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen päätavoite on, että työllistyt taloushallinnon tehtäviin.

Tähän tähtää myös koulutukseen kuuluva työssäoppimisjakso taloushallinnon työtehtävissä sinua kiinnostavassa yrityksessä tai organisaatiossa. Verkkokoulutuksen tavoitteena on antaa sinulle päivitettyä tietoa sähköisestä taloushallinnossa ja vahvistaa ammattitaitoasi.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen alussa teemme sinulle henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman. Se huomioi aiemman koulutuksesi ja työkokemuksesi.

Samalla valitset yhdessä kouluttajan kanssa, minkä tutkinnon osan valitusta ammattitutkinnosta suoritat. Käynnistät myös harjoittelupaikan etsinnän. Kouluttaja tukee sinua harjoittelupaikan löytämisessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taloushallinnon digitaitaja verkossa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Taloushallinnon digitaitaja -koulutus on tarkoitettu taloushallinnon tehtävistä kiinnostuneille ja alalle soveltuville työttömille tai työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille.

Pääsyvaatimuksena on alan työssä tai koulutuksessa hankittu taloushallinnon perusosaaminen sekä riittävät tietotekniset taidot. Kiinnostus taloushallinnon alalle työllistymiseen on myös ehdoton.

Aikaisempaa työkokemusta sinulla tulee olla vähintään yhdestä seuraavista:

  • kirjanpito ja arvonlisäverotus
  • tilinpäätös ja verotus
  • kannattavuuslaskelmat ja budjetointi
  • palkanlaskenta
  • laskutus, myynti- ja ostoreskontran hoitaminen

Aikataulu

Koulutuksen  kesto vaihtelee hieman paikkakunnittain. Osassa toteutuksia on lomajakso. Tarkista yksityiskohdat TE-toimiston koulutushaussa olevasta koulutusilmoituksesta.

  • Koulutuksen kokonaiskesto on 100 tai 120 päivää
  • 60 päivää on verkko-opetusta
  • 40 tai 60 päivää työskentelet yrityksessä taloushallinnon työtehtävissä.

Kustannukset

Koulutus on osallistujalle maksutonta työvoimakoulutusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taloushallinnon digitaitaja verkossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Taloushallinnon digitaitaja verkossa täytä seuraavat tiedot: