Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Tavaraliikenneyrittäjätutkinto

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
1 kuukausi
967,70 EUR + alv 24 % (yht. 1 199,95 EUR)
Kysy seuraavaa koulutusta
   
Lähiopetus
Seinäjoki
Tutkinto
Tavaraliikenneyrittäjätutkinto

Tavaraliikenneyrittäjätutkinto

Kuljetusalan koulutuksilla on Suomen Yrittäjäopistossa jo pitkät perinteet. Oppilaitoksen ensimmäiset tavaraliikenneyrittäjäkoulutukset järjestettiin jo 1990-luvulla. Liikenneyrittäjäkoulutusten rinnalla on toteutettu jo useita vuosia kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuspäiviä sekä kuljetusalan esimies- ja työnjohtajakoulutuksia.

Suomen Yrittäjäopisto on Liikenne- ja viestintävirasto Traficom:n hyväksymä, liikenneyrittäjäkoulutusta järjestävä oppilaitos. 

Tehokasta valmennusta liikenneyrittäjätutkinnon suorittamiseen

Yhtenä tavaraliikenneluvan saamisen ehtona on liikenneyrittäjätutkinnon hyväksytty suoritus. Suomen Yrittäjäopistossa suoritettu tavaraliikenteen yrittäjäkoulutus antaa erinomaiset valmiudet kehittyä ammatissa, joka vaatii entistä yrittäjälähtöisempää toimintatapaa ja talousasioiden hallintaa. Yrittäjyyden ja kuljetusalan asiantuntijat tarjoavat tehokasta ja käytännönläheistä koulutusta liikenneyrittäjätutkinnon keskeisiin aihealueisiin ja kuljetusyrittäjänä toimimiseen.

Tehokas seitsemän päivän valmennuspaketti keskittyy olennaisiin liikenneyrittäjätutkinnon aihealueisiin. Valmennuksessa käsitellään mm. kuljetusyrityksen taloutta ja kannattavuutta, lainsäädäntöä, työoikeutta, työaikaa, yrittäjän sosiaaliturvaa ja ulkomaanliikennettä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tavaraliikenneyrittäjätutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kuljetusalan työntekijät

Tutkinto / todistus

Koulutuksessa suoritetaan liikenneyrittäjätutkinto.

Kustannukset

Seitsemän päivän valmennuspaketin hinta on 1200 € ja yksittäinen koulutuspäivä maksaa 250 €. Hinnat sisältävät alv 24 %.

Valmennus henkilökohtaisena ohjauksena erillisen tarjouksen mukaan. Liikenteen turvallisuusvirasto veloittaa erikseen tutkinto- ja todistusmaksut. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tavaraliikenneyrittäjätutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tavaraliikenneyrittäjätutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: