Tilinpäätöstietojen lukutaito

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Omaan tahtiin
112,90 EUR + alv 24% (yht. 140 EUR)
Jatkuva aloitus
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Tilinpäätöstietojen lukutaito

Tilinpäätöstietojen lukutaito

Verkko-opinnot voi suorittaa omaan tahtiin, suositeltava opiskeluaika n. 2 viikkoa. Tavoitteena on oppia, mitä tilinpäätös sisältää ja kertoo perusteiden tasolla. Tavoitteena on myös oppia tekemään pientä tulkintaa kannattavuudesta, maksuvalmiudesta ja vakavaraisuudesta. Yhteistyö kirjanpitäjän kanssa helpottuu, kun hallitsee tilinpäätöksen perustermit.

Sisältö

  • Tilinpäätöksen sisältö tulkinnan näkökulmasta
  • Tuloslaskelma, perusasioita
  • Tase, perusasioita
  • Tilinpäätöstietojen pientä tulkintaa

Suositeltavaa lisälukemista: Pien- ja mikroyrityksen tilinpäätös käytännönläheisesti, Ulrika Lindblad, Kauppakamari, uusin painos

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tilinpäätöstietojen lukutaito, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Mitä tuloslaskelma ja tase tarkoittaa? Miten tulkitaan tilinpäätöstietoja? Tämä verkkokurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet tilinpäätöstietojen perusteita. Kokonaisuus soveltuu erinomaisesti myös yksinyrittäjille.

Ei tarvetta aikaisemmalle osaamista asiasta, käymme kurssilla läpi tilinpäätöstiedot yksinkertaistettuna, käytännönläheisesti ja perusteiden tasolla.

Kouluttaja

Kirsi Övermark, KTM, AmO, NTM, YJEAT

Kustannukset

140€ (sis. alv 24%)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tilinpäätöstietojen lukutaito? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tilinpäätöstietojen lukutaito täytä seuraavat tiedot: