Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tuotanto- ja palveluprosessin johtaminen

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Omaan tahtiin
120,97 EUR + alv 24 % (yht. 150 EUR)
Jatkuva aloitus
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit
Tuotanto- ja palveluprosessin johtaminen

Tuotanto- ja palveluprosessin johtaminen

Verkkoaineisto sisältää tekstimateriaalia, harjoitustehtäviä ja esimerkin Little's law -yhtälön hyödyntämisestä prosessin analysoinnissa. Kurssi suoritetaan tekemällä kolme (3) harjoitustehtävää. Viimeisessä tehtävässä analysoidaan omaa prosessia eli tämän tehtävän suorittaminen edellyttää, että koulutuksen suorittajan pystyy analysoimaan omakohtaisesti jotakin todellista prosessia.

Koulutuksen kesto on osaamistasosta riippuen 1–10 tuntia. Ammattilainen, joka kehittää vaativia liiketoimintaprosesseja työkseen yritysmaalimassa, ratkaisee harjoitustehtävät lähes välittömästi mutta jos aihealue on vieras, asioiden pohdinta ja ymmärtäminen vaatii runsaastikin aikaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotanto- ja palveluprosessin johtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu tuotanto- ja palveluprosessin johtamisesta kiinnostuneille henkilöille.

Koulutus antaa valmiuksia Tuotanto- ja palveluprosessin johtamiseen.

Kouluttaja

Harri Uusi-Äijön asiantuntijuus kohdistuu liiketoimintaprosessien optimointiin, erityisesti valmistavan teollisuuden aloilla. Hän pystyy lähestymään kehittämistä strategisesta näkökulmasta huomioiden niin talouden, tekniikan, henkilöstön kuin prosessitkin. Hänen kokemus kattaa valmistavassa teollisuudessa työskentelyn operatiivisen lattiatason tehtävistä aina kansainvälisesti toimivien tilaus-toimitus -ketjujen kehittämiseen.

Kustannukset

150 € (sis. alv).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotanto- ja palveluprosessin johtaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tuotanto- ja palveluprosessin johtaminen täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!