Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Yrittäjän ammattitutkinto verkossa maatilayrittäjille

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Omaan tahtiin
Joustavasti
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
 Yrittäjän ammattitutkinto verkossa maatilayrittäjille

Yrittäjän ammattitutkinto verkossa maatilayrittäjille

Maatilayrittäjälle suunnitellussa, verkko-oppimisympäristössä toteutettavassa yrittäjäkoulutuksessa keskiössä on oman tilasi liiketoiminnan suunnittelu. Valmennuksessa perehdyt oman maatilan tavoitteelliseen ja tehokkaaseen kehittämiseen. Parannat yrittäjäosaamistasi ja lisäät osaamista maatilasi suunnitelmallisempaan kehittämiseen tilan tuotantosuunnasta riippumatta.

Valmennuksen ja tutkinnon suorittamisen jälkeen hallitset maatilasi yritystoiminnan kokonaisuutena. Kehität talousosaamistasi oman tilan tietoja hyödyntäen; tarkastelussa ovat tilan resurssit, prosessit, tuotannon ja talouden tulokset. Kykenet hyödyntämään omia vahvuuksiasi maatilayrittäjänä sekä tekemään perusteltuja päätöksiä tilasi kehittämiseksi. Osaat tulkita laskelmia ja sinulla on keinoja tuotannon tehostamisen sekä toiminnan kehittämiseen.

Tutkinnon toteutus ja sisältö

Verkkokoulutuksen voit aloittaa joustavasti, heti henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman laatimisen jälkeen. Tässä suunnitelmassa kanssasi sovitaan muun muassa se aikataulu, millä aiot koulutuksen suorittaa. Lisäksi tässä kohtaa on hyvä keskustella vastuukouluttajasi kanssa mielessäsi olevista ohjaustarpeista.

Maatilayrittäjien verkkokurssi on suunniteltu siten, että opiskelu työn ohessa vie keskimäärin noin puoli vuotta. Kaikki opiskelumateriaali on kuitenkin käytössäsi heti alusta alkaen, joten opiskeluinnon syttyessä palavana päällesi, sinun ei tarvitse himmailla tahtia. Voit siis itse vaikuttaa myös nopeampaan suorittamistahtiin.

Opiskelet verkko-oppimisympäristössä yritystoiminnassa tarvittavia asioita: yrittäjänä toimimista, talousasioita sekä muita yritystoiminnan kannalta keskeisiä aihealueita. Ajankohtaiset tietopaketit sisältävät monipuolisia tehtäviä, joiden avulla voit kehittää yritystäsi ja saat kokonaiskuvan yrittäjämäisestä ajattelutavasta sekä yrittäjänä toimimisesta.

Koulutus toteutetaan Moodle –verkko-oppimisympäristössä. Opiskelet omaan tahtiisi asiantuntijoiden ohjauksessa työstäen yrityksesi liiketoimintasuunnitelmaa.

Koska opinnot suoritetaan verkko-opintoina, on pääsyvaatimuksena internet-yhteyden lisäksi sujuva suomen kielen taito sekä toimistoautomaation perusohjelmien (tekstinkäsittely, taulukkolaskenta) hallinta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto verkossa maatilayrittäjille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tutkintona yrittäjän ammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, joka on toiminut esim. maatilayrittäjänä tai suunnittelee aloittavansa yritystoiminnan.

Tutkinto / todistus

Yrittäjän ammattitutkinto

Aikataulu

Maatilayrittäjien verkkokurssi on suunniteltu siten, että opiskelu työn ohessa vie keskimäärin noin puoli vuotta. Koulutuksen voi kuitenkin suorittaa omaan tahtiin.

Kustannukset

Valmennus ja tutkinnon suorittaminen on osin valtion rahoittamaa, jolloin sinulle jää maksettavaksesi vain omavastuuosuus. Tässä koulutuskokonaisuudessa omavastuuosuus on 400€.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto verkossa maatilayrittäjille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto verkossa maatilayrittäjille täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: