Yrittäjäsparraus verkossa

Kesto
2 tuntia
Hinta
390 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 390 EUR)
Seuraava toteutus
Jatkuva haku katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
2 tuntia
Hinta
390 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 390 EUR)
Seuraava toteutus
Jatkuva haku katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Yrittäjäsparraus verkossa

 Yrittäjäsparraus verkossa / Suomen Yrittäjäopisto

Haluatko kehittää yritystäsi ja itseäsi yrittäjänä pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti eteenpäin? Kaipaatko ajantasaista tietoa samalla ajatuksia asiantuntijan kanssa jakaen?

Yrittäjäsparraus verkossa on vastauksesi! Yrittäjäsparraus perustuu Suomen Yrittäjien webinaarisarjoihin sekä Suomen Yrittäjäopiston yrittäjän ammattitutkinnon verkko-opintoina toteutettavaan tutkintokoulutukseen.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutus käsittelee käytännönläheisesti liiketoiminnan eri osa-alueita tuotteistamisesta talouteen ja digimarkkinointiin sekä yritystoiminnan johtamiseen. Kaiken keskiössä on kuitenkin ajatustenvaihto asiantuntijamme kanssa. Et siis jää yksin, vaan rinnallasi kulkee oma sparraajasi koko koulutuksen ajan.

Yrittäjäsparraus toteutetaan verkon välityksellä. Koulutukseen hakeutumisen jälkeen vastuuohjaajasi sopii kanssasi ajan henkilökohtaiseen keskusteluun. Keskustelussa sinulle laaditaan opiskelusuunnitelma siitä, mitä juuri sinun Yrittäjäsparraus pitää sisällään.

Opintosuunnitelmasi voi sisältää Suomen Yrittäjien webinaarisarjoja, Suomen Yrittäjäopiston verkkokursseja sekä henkilökohtaista sparrausta. Opinnoillesi sekä tutkinnon suorittamiselle laaditaan aikataulu. Kaikki valinnat tehdään juuri sinun lähtökohdistasi ja toiveistasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjäsparraus verkossa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Jatkuva haku

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka toimit jo yrittäjänä ja haluat kehittää yritystoimintaasi ja itseäsi yrittäjänä samalla ajatuksia jakaen asiantuntijamme kanssa.

Kustannukset

Yrittäjäsparraus verkossa ja yrittäjän ammattitutkinto on osin valtion rahoittamaa koulutusta. Koulutuksen hinta muodostuu tutkintokoulutuksen omavastuuosuudesta sekä mahdollisesti valitsemistasi maksullisista webinaareista ja tallenteista.

Hinta Suomen Yrittäjien jäsenille

Omavastuuosuus 200€ + suorittamasi maksulliset ja maksuttomat SY:n webinaarit

Hinta muille

Omavastuuosuus 390€ + suorittamasi maksulliset ja maksuttomat SY:n webinaarit

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjäsparraus verkossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Suomen Yrittäjäopisto
Nikolaintie 10
62200 Kauhava

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää...

Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu