Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Yrittäjyyttä opettajille

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Omaan tahtiin
250 EUR + alv 24 % (yht. 310 EUR)
Jatkuva haku
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit
Yrittäjyyttä opettajille

Yrittäjyyttä opettajille

Tarvitsetko lisää osaamista ja vinkkejä yrittäjyyden opetustyöhön? Haluatko perehtyä yrittämiseen konkreettisesti? Vai haluatko tututustua liiketoiminnan suunnitteluun ja yrityksen perustamiseen käytännön näkökulmasta?

Osallistumalla yrittäjyyskoulutukseen saat käytännön työkaluja yrittäjyyden opettamiseen. Saat koulutuksesta myös opetusmateriaalia, jota voit hyödyntää omassa opetuksessasi.

Yrittäjyysosaamista verkko-opinnoista

Verkossa tapahtuvassa yrittäjyyskoulutuksessa työstetään yrittäjyyden aihealueita mm. yrityksen perustamiseen liittyviä toimia, taloutta, myyntiä ja markkinointiä sekä yritystoiminnan verkostoja yrittäjävideoiden sekä tiiviiden tietoiskujen keinoin. Koulutus sopii opettajille, jotka haluavat saada kokonaiskuvan yrittäjänä toimimisesta, mutta joilla ei ole mahdollisuutta irrottautua opiskelemaan yrittäjyyttä pidempikestoisessa koulutuksessa.

Koulutuksesta saat kattavat tiedot yrittäjänä 2010-luvun Suomessa toimimisesta sekä todistuksen yrittäjyysosaamisestasi. Kurssi sisältää seuraavat osa-alueet:

  • Yrityksen perustamistoimet
  • Taloushallinto
  • Markkinointi
  • Myynti
  • Yrittäjäominaisuudet
  • Tuotteistaminen
  • Yritystoiminnan suunnittelu

Koulutus toteutetaan Moodle-verkko-oppimisympäristössä. Opiskelet omaan tahtiisi työstäen oppimispäiväkirjaa, joka on suunnitelmasi yrittäjyyden opettamisen käytäntöön viemiseksi. Koulutus on mahdollista suorittaa opetustyön ohessa noin kahden kuukauden aikana. Kurssitunnuksesi on voimassa kalenterivuoden, joten voit hyödyntää kurssimateriaalia koko tunnustesi voimassaoloajan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjyyttä opettajille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu opettajille tai opetushenkilöstölle kouluasteesta riippumatta. Sopii eri kouluasteiden opettajille täydennyskoulutukseksi ja matalan kynnyksen yrittäjyyskoulutukseksi suunniteltu verkkokoulutus.

Kustannukset

Yrittäjyyskoulutuksen osallistumismaksu on 250 € + alv. Kurssitunnuksesi on voimassa yhden vuoden.

Kuntien ja oppilaitosten on mahdollista ostaa useampi lisenssi edullisempaan pakettihintaan. Kysy lisää!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjyyttä opettajille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yrittäjyyttä opettajille täytä seuraavat tiedot: