Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Aggressiivisen asiakkaan kohtaaminen

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
   
Helsinki, Verkossa
Koulutus
Taitotalo

Aggressiivisen asiakkaan kohtaaminen

Koulutus antaa valmiudet aggressiivisten henkilöiden kohtaamiseen ja väkivaltatilanteiden ennaltaehkäisyyn. Koulutuksessa käsitellään uhka- ja vaaratilanteiden psykologisia ja fysiologisia tekijöitä, väkivaltatilanteiden erityispiirteitä, vaarasignaalien tunnistamista ja hyväksi todettuja menetelmiä näistä haastavista tilanteista selviytymiseksi.

Koulutus sisältää erilaisten väkivalta-, uhka- ja konfliktitilanteiden ennakointiin, tunnistamiseen ja tilanteissa toimimiseen liittyviä teemoja. Koulutuksessa käsitellään eri tekijöitä, jotka voivat laukaista väkivaltaisen ja aggressiivisen käyttäytymisen sekä perehdytään kehon kielen ymmärtämiseen. Koulutus räätälöidään asiakkaan toimialan mukaan ja sisällön suunnittelussa huomioidaan asiakkaan omat ohjeistukset aggressiivisten asiakkaiden kohtaamisessa. Koulutukseen sisältyy muun muassa avun hälyttäminen, turvallinen työpiste ja poistumiskäytännöt. Teoriaosuuden lisäksi koulutukseen voidaan liittää muun muassa turvallisuuskävely toimipisteelle, käytännön harjoituksia otteista irrottautumiseen.

Ohjelmassa

  • Turvallisuuden merkitys työpaikoilla
  • Aggressiivisen käyttäytymisen syyt ja ilmenemismuodot
  • Väkivaltaan ja väkivallan uhkaan liittyvät erityispiirteet
  • Uhkaavan henkilön tunnistaminen ja kohtaaminen
  • Uhka- ja vaaratilanteiden ennaltaehkäisy
  • Varautuminen
  • Toiminta vaaratilanteissa ja niiden jälkeen
  • Stressireaktiot
  • Väkivallalta puolustautumiseen liittyvä lainsäädäntö
  • Jälkihoito

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aggressiivisen asiakkaan kohtaaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Aggressiivisen asiakkaan kohtaaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Myynnin tehokurssit verkossa

Urano Oy:n myynnin tehokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja tarjoavat työkaluja koko myyntiprosessin varrelle prospektoinnista klousaamiseen.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Aggressiivisen asiakkaan kohtaaminen täytä seuraavat tiedot: