Ajoneuvoalan ammattitutkinto, työnjohto

Taitotalo
Yhteenveto
n. 24 kuukautta
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Ajoneuvoalan ammattitutkinto, työnjohto

Tutkinnon suoritettuasi osaat toimia työnjohtajana itsenäisesti ja ottaa huomioon autoalaa säätelevät lait, asetukset ja määräykset. Työnjohtajana toimiessasi osaat noudattaa hyvän esimiestyön ja johtamisen periaatteita.

Haluatko vahvistaa ja kehittää osaamistasi ajoneuvoalan työnjohtajana? Jos vastasit kyllä, ajoneuvoalan ammattitutkinnon työnjohdon osaamisala sopii sinulle, joka työskentelet autoalalla henkilöautojen tai raskaan kaluston puolella toimihenkilönä tai työntekijänä, esimerkiksi työnjohtajana, huoltoneuvojana, tiiminvetäjänä tai yrittäjänä.

Tutkinnon suorittamisen jälkeen osaat ottaa huomioon ajoneuvoalaa säätelevät lait ja määräykset, noudattaa hyvän esimiestyön periaatteita, arvioida ja kehittää omaa osaamistasi, huolehtia työturvallisuudesta sekä laatu- ja ympäristömääräysten noudattamisesta, toimia kustannustehokkaasti, suunnitella ja organisoida oman vastuualueesi toimintaa, toimia asentajien työhön perehdyttäjänä, huolehtia työympäristöstä ja toimia asiakaslähtöisesti. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on kokonaisnäkemys autoalasta ja sen mahdollisuuksista sekä omasta työnjohdollisesta roolistasi autoalan asiakaslähtöisten palvelujen toteuttajana. 

Tutkinnon rakenne

Työnjohdon osaamisala

Pakolliset tutkinnon osat 100 osp

  • Autoalan työnjohtajana toimiminen, 50 osp
  • Asiakaspalvelutoimintojen suunnittelu ja organisointi, 50 osp

Valinnaiset tutkinnon osat 50 osp

  • Ajoneuvokorjaamon toimintojen organisointi, 25 osp
  • Ajoneuvo- tai varaosamyynnin toimintojen organisointi, 25 osp
  • Kehitystehtävän suunnittelu, 25 osp
  • Varasto- tai terminaalitoimintojen organisointi, 25 osp
  • Tutkinnon osa tai osia toisesta tutkinnosta tai osaamisalasta 

Tutkintoon voidaan valita tutkinnon osa tai osia toisesta osaamisalasta tai perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta sen verran, että tarvittava 25 osp täyttyy. Tutkinnon osa tai osat nimetään tutkintotodistukseen samoin kuin valitussa tutkinnossa. Osaamispistemäärä on valitun tutkinnon mukainen.

Tutkintokoulutus

Tutkintokoulutuksen voi aloittaa joko syksyllä tai keväällä. 

Opiskelijaksi soveltuminen

Taitotalo varmistaa hakeutujan soveltuvuuden alalle. Aiemmin hankkimasi osaaminen (koulutus ja työkokemus) otetaan huomioon henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassasi (HOKS). 

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Oppisopimuksella 200 €. Lue lisää oppisopimuksesta.

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto, työnjohto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto, työnjohto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto, työnjohto täytä seuraavat tiedot: