Tutkinto
Ei arviointeja

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, sähköajoneuvojen korjaus tutkinnon osa (40 osp)

Taitotalo, paikassa Oulu (+1 sijaintia)
Kesto
n. 18 kuukautta
Kesto
n. 18 kuukautta
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, sähköajoneuvojen korjaus tutkinnon osa (40 osp)

Taitotalo
Tutkinnonosan suorittamisen jälkeen osaat tehdä riskikartoituksen sähkö- ja hybridiajoneuvoon, määrittää korkeajännitejärjestelmän vian ja tehdä korjaussuunnitelman sekä jännitetöitä.

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinnon, sähköajoneuvojen korjaus tutkinnonosan suoritettuasi sinulla on ajoneuvoalan tehtävässä edellytettävä ammattitaito osaamisalan ja tehtäväkuvan mukaisesti. Tutkinnonosan suoritettuasi osaat toimia sähkö- ja hybridiajoneuvojen korjaustehtävissä itsenäisesti ottamalla huomioon työssäsi ajoneuvoalaa säätelevät lait, asetukset ja määräykset. Työssäsi toimit huolellisesti ja ammattitaitoisesti.

Koulutuksen sisältö

  • Hätäensiapukurssi
  • Autoalan sähkötyöturvallisuus SFS 6002
  • Sähkö- ja hybridiajoneuvokoulutus
  • Jännitetyökoulutus sähköajoneuvoille

Tutkintokoulutus

  • Voit aloittaa opinnot joustavasti sinulle sopivana ajankohtana.
  • Osatutkinnon suorittaminen kestää tavallisimmin noin 1 vuoden.

Opiskelijaksi soveltuminen

Varmistamme soveltuvuutesi alalle. Aiemmin hankkimasi osaaminen (koulutus ja työkokemus) otetaan huomioon henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassasi (HOKS). Osoitat ammattitaitosi näytössä mekaanikon normaalien käytännön työtehtävien yhteydessä.

Opiskelijamaksu oppisopimuksella on 250 €. Lue lisää oppisopimuksesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, sähköajoneuvojen korjaus tutkinnon osa (40 osp), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, sähköajoneuvojen korjaus tutkinnon osa (40 osp)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu